Sienų plytelės ir jų įvairovė: ką rekomenduoja ekspertai?

 Sienų plytelės ir jų įvairovė: ką rekomenduoja ekspertai?

Sienos – vienas esminių būsto ar bet kurios erdvės elementų. Todėl jų apdailai derėtų skirti ypatingą dėmesį. Juk reikia užtikrinti ne tik praktiškumą ir funkcionalumą, bet ir išties estetišką, akims malonų vaizdą. Viena patikimiausių ir stilingiausių apdailų neabejotinai yra sienų plytelės. Nesvarbu, įrenginėjate ar tik remontuojate virtuvę, vonios kambarį, svetainę ar bet kurią kitą namų erdvę, pasižvalgykite po sienų plytelių įvairovę ir prisitaikykite būtent jūsų situacijai tinkamiausias plyteles. Ši danga ne tik leis įgyvendinti norimus dizaino sprendimus, bet ir bus išskirtinai praktiška: lengvai prižiūrima, nekelianti rūpesčių ir ilgai bei sėkmingai tarnaujanti. Kurkite unikalų, jaukų ir mielą interjerą!

Ką vadiname kokybiškomis sienų plytelėmis?

Sienų plytelės turi atitikti aukštus kokybės rodiklius. Šis faktorius bus reikšmingas tiek dengiant sienas, tiek vėliau, jas prižiūrint. Sienų plytelės turi būti tvirtos, ilgaamžės, lengvai ir kokybiškai dengiamos. Žinoma, sienų dangos atsparumas nėra toks aktualus kaip grindų dangos, jos taip pat neturi būti atsparios šalčiui kaip lauko plytelės, tačiau tai tikrai nereiškia, kad plytelės sienoms turėtų būti prastesnės. Rinkitės kokybiškas plyteles sienoms, kad galėtumėte ilgus metus džiaugtis jų puikia, nekintančia išvaizda.

Nepamirškite, kad kokybiškos plytelės sienoms turi būti pritaikytos prie konkrečios erdvės ar patalpos. Pavyzdžiui, sienų plytelės virtuvei turi būti praktiškos ir nesunkiai valomos. Žinoma, šiai erdvei apskritai galima rinktis margesnes ar tamsesnes plyteles, taip siekiant užmaskuoti čia dažnai pasitaikančius nešvarumus. Na, o vonios plytelės, be visų kitų aspektų, dar privalo būti ir atsparios drėgmei ir temperatūrų pokyčiams – juk to šioje patalpoje tikrai neišvengsime, o mes norime, kad sienų plytelės tarnautų ilgai.

Sienų plytelių variacijos: medžiagos, spalvos, dydis ir kiti niuansai

Sienų plytelių pasirinkimas išties gausus: galime atrasti spalvas, formas, raštus ar dekorą, kurie geriausiai pritaps prie mūsų norimos erdvės. Sienų plytelių dekoras gali tapti smagiu patalpos akcentu arba darniai įsilieti į bendrą erdvę ir kurti vientisą, harmoningą namų aplinką.

Plytelės sienoms yra patrauklus dangos variantas dar ir todėl, kad pasitelkiant skirtingų spalvų, raštų arba dydžių plyteles, iš jų galima sudėlioti unikalų, tik jūsų erdvei būdingą derinį ir kurti išskirtinį interjerą, nuo kurio bus sunku atitraukti akis. Tik nebijokite eksperimentuoti – taip atrasite neįtikėtinų variantų.

O kai sienų plytelių įvairovė tokia plati, taip žaisti ir eksperimentuoti yra smagu ir lengva – rinkitės pastelines ir santūrias arba sodrias, o gal net ir ryškias spalvas, margus raštus arba vienspalves sienų plyteles, drąsų sienų plytelių dekorą ar minimalistinius akcentus, kvadratines arba kitokių formų plyteles sienoms, vienodo arba skirtingų dydžių plyteles, mažą arba didelį formatą, blizgų ar matinį paviršių, klasikinį ar modernų stilių. Pasirinkimų variantai beveik neribojami – telieka atrasti, kas geriausiai tinka jums, kad jūsų vonios, virtuvės, svetainės, darbo kambario ar koridoriaus interjeras pasižymėtų išskirtine estetika.

Kaip sutaupyti perkant sienų plyteles?

Įsigyjant plyteles sienoms, sutaupyti tikrai įmanoma: stilius, komfortas, jaukumas ir kokybė jūsų namuose ar kitoje erdvėje gali atsirasti ir stipriai nenuskriausdami piniginės. Tiesiog įvertinkite skirtingų pirkėjų pasiūlymus ir rinkitės palankiausią. Jei tik turite galimybę, palaukite akcijų ir išpardavimų, kai sienų plytelių kaina tampa gerokai draugiškesnė.

Kitas puikus variantas gali būti pirkimas internetu. Taip galima atrasti sienų plytelių ne tik mažesne kaina, bet ir įsitikinti, kad žodžiai „sienų plytelės akcija“ – ne tik skambus šūkis, bet ir realiai palankus pasiūlymas, orientuotas į vartotojo poreikius.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video