Kėdainiuose – sodinukų mugė „Aš sodinu“

 Kėdainiuose – sodinukų mugė „Aš sodinu“

Organizatorių nuotr.

Net 8 Lietuvos miestus šį rudenį aplankysianti specializuota sodinukų mugė „Aš sodinu“ spalio 2 dieną atvyksta į Kėdainius. Didžiosios Rinkos aikštėje susirinks medelynai iš visos Lietuvos, sulauksime ir sodininkystės grandų.


Todėl Kėdainių miesto gyventojai į mugę „Aš sodinu“ rinktis pradės jau nuo pat ryto, nuo 10 valandos. Čia bus galima sutikti tokius sodininkystės grandus kaip dr. A. Amšiejaus medelynas, dr. K. Malinausko medelynas, Rojaus medelynas ir daugelį kitų.

Nuvykti į tam tikrus medelynus ir gyvai įsigyti augalų ne visada realu, ypač jei pamėgtas medelynas ir sodininkai yra kitame Lietuvos mieste ar už keleto šimtų kilometrų.

Ši mugė suburia visus sodininkystės mylėtojus ir entuziastus į vieną vietą.


Visus atvykstančius pasitiks gausus asortimentas vaismedžių, vaiskrūmių, daugiamečių ir vienmečių gėlių. Norinčių atsinaujinti ir naujienomis papildyti savo kiemą lauks dekoratyviniai augalai, formuotos ir neformuotos pušys, karpyti medeliai, įvairiausios gėlės. Sodininkai žada pristatyti ne vieną sezono naujieną.

Į sodinukų mugę „Aš sodinu“ atvykstama ne tik įsigyti naujų augalų, pamatyti ir išgirsti naujienų, bet ir gyvai susitikti su Lietuvos sodininkais, čia ir dabar išgirsti atsakymus į augalų priežiūros klausimus, gauti gyvų patarimų, kurių šioje mugėje išties netrūksta. Nes „Aš sodinu“ sutinkami tikri sodininkystės specialistai.

Specializuota rudens sodinukų mugė „Aš sodinu“ Kėdainiuose vyks tik vieną dieną – spalio 2-ąją, Didžiosios Rinkos aikštėje, nuo 10 iki 16 valandos.

Įėjimas į mugę nemokamas.

Pasižymėkite datą: https://fb.me/e/3wSXqjo4T




Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video