„Magomedo mėsinė“ – siekiantiems kokybės ir gero skonio

Nepastebimai greitai lekiantis laikas verčia suklusti – artėja didžiosios žiemos šventės, šv. Kalėdos, kurios daugeliui mūsų asocijuojasi su šeima, Kalėdų Seneliu, Kalėdų eglute, dovanų pirkimu ir dovanojimu bei, žinoma, gardžiu naminiu maistu.
Kad pasiruošimas šventėms būtų sklandus, tenka gerai paplušėti ir sugaišti nemažai laiko.
Laimei, visada yra išeitis – pasirinkti aukštos kokybės mėsos gaminius, kuriuos ruošiant, kiekvienas bus užtikrintas, kad namiškiai galės pasimėgauti tikrai gardžiu maistu.
Veikia 6 metus
Įsigyti šviežios mėsos ar ypatingų keptų bei marinuotų mėsos gaminių, vertinamų už ilgaamžę patirtį, kviečia Kėdainių „Giraitės“ turguje jau 6 metus sėkmingai veikianti ir savo klientams tik aukščiausios kokybės tiek kasdieniam, tiek ir šventiniam stalui tinkančius produktus siūlanti „Magomedo mėsinė“.
Kokybe neabejoja
„Pastebėjome, kad pirkėjo skonis tampa vis labiau išrankus, todėl savo klientams siūlome tik kokybišką, šviežią mėsą: kiaulieną, veršieną, jautieną, ėrieną.
Savo siūlomo asortimento kokybe neabejojame, nes tai ne stambių fermų, o iš pavienių Lietuvos ūkininkų supirktų, natūraliomis sąlygomis užaugintų gyvulių mėsa.
Nors tokia mėsa tikrai nekainuoja pigiau nei prekybos centruose, tačiau pirkėjų, atėjusių įsigyti kokybiško produkto ar paklausti ir sulaukti profesionalaus patarimo, mūsų mėsinėje netrūksta.
Vienas iš mūsų mėsinėje parduodamos mėsos privalumų – kepamos ar kitaip apdorojamos mėsos kiekis nesumažėja.
Galima pasidžiaugti, jog ne vienas pirkėjas yra tai įvertinęs. O tai mūsų kolektyvą labai motyvuoja ir skatina stengtis dėl kokybę vertinančių klientų profesionaliai bei kokybiškai dirbti ir toliau“, – sako „Giraitės“ turguje įsikūrusios „Magomedo mėsinės“ savininkas Magomedas.
Gurmaniški gaminiai
Na, o tiems, kas neturi daug laiko plušėti virtuvėje, Magomedas rekomenduoja rinktis jau pagamintus marinuotus ar keptus mėsos gaminius.
Ne paslaptis, jog šiuolaikiniams žmonėms norisi įvairovės, ypatingoms progoms jie nori pasigaminti nekasdienių patiekalų, dar neragautais skoniais nustebinti savo bičiulius, draugus, šeimos narius. Atsižvelgdama į tai „Magomedo mėsinė“ siūlo daug įvairių netradicinių gurmaniškų mėsos gaminių.
Platus asortimentas
„Savo klientams siūlome įvairių rūšių marinuotų suktinukų, kurie gaminami iš parūkytos itališkos šoninės su sūrio, maltos jautienos ar kiaulienos, grybų ir kitokiais įdarais.
Šventiniam stalui pristatome net keturiolikos rūšių aukštos kokybės naminių mėsos vyniotinių. Vienas iš kasmetinių hitų – vištienos vyniotinis su jelapenais.
Taip pat itin klientų pamėgti sprandinės su saulėje džiovintais pomidorais ir vištienos su mocarela vyniotiniai. Artėjant šventėms turėsime pasiruošę nemažą kiekį šviežios ir kokybiškos veršienos, ėrienos, jautienos ir kiaulienos.
Švenčių proga ir vėl kepsime šonkauliukų kelmus, gryna mėsa ir daržovėmis farširuotas lašišas, gigantiško dydžio ėriuko kojas, akį traukiančius kiaulienos kumpius“, – šventinius pasiūlymus pristato Magomedas.
Pristato naujienas
Šventiniu laikotarpiu „Magomedo mėsinė“ nori nustebinti savo klientus, todėl neapsieina be naujovių.
„Viena jų – Basturma. Tai – armėniškai vytinta jautiena. Šalia to taip pat siūlysime įsigyti kraštiečių gomuriui kiek įprastesnių vytintų kiaulienos gaminių. Sūrio suktinukai, iš sūrio ir mėsos su špinatų, grybų, silkės, kiaulienos ar ėrienos įdaru – dar viena iš šiųmečių naujienų.
Šiemet visai kitaip nei įprastai tieksime ir salotas. Pavyzdžiui, silkė pataluose bus stilizuota japonišku stiliumi ir primins ne sluoksniuotą mišrainę indelyje, o tarsi sušio suktinį, kurį, aišku, sudarys tradiciniai silkės pataluose ingredientai.
Neapsieinantiems be užkandžių siūlysime ispanišką naujieną – Čičeroną. Tai traškus ir gardus užkandis, gaminamas iš kiaulienos“, – švenčių proga siūlomo asortimento naujienas vardija mėsinės savininkas.
Priima užsakymus
Patogu tai, jog „Magomedo mėsinė“ priima išankstinius individualius užsakymus.
Siūlomus gaminius klientai gali pamatyti socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje „Magomedo mėsinė“, užsisakyti atvykę į „Giraitės“ turgų (J. Basanavičiaus g. 80, Kėdainiai), kur įsikūrusi „Magomedo mėsinė“ (darbo laikas nuo 8 iki 18 val. kasdien) arba paskambinę telefonu 8 662 14 515.
Tiekia karštą maistą
Patogu, kad „Magomedo mėsinėje“ galima įsigyti ne tik maisto gamybai skirtų produktų ar šventinių patiekalų.
Kiekvieną dieną čia gaminama beveik trisdešimt įvairių gaminių, kurie gali tapti kiekvieno kėdainiečio sočiais pietumis ar gardžia vakariene.
„Siūlome įvairių rūšių kepsnius: paprastus arba apkeptus, šonkauliukus teriyaki padaže, troškinius su kiauliena, jautiena ar vištiena, daug skirtingų garnyrų, cepelinus su spirgučiais, delikačios formos, gero lietuviško skonio vėdarus ir kitokius patiekalus“, – vardija Magomedas.
[quote author=“Aut. past.“]Patogu, kad „Magomedo mėsinėje“ galima įsigyti ne tik maisto gamybai skirtų produktų ar šventinių patiekalų. Kiekvieną dieną čia gaminama beveik trisdešimt įvairių maisto gaminių, kurios gali tapti kiekvieno kėdainiečio sočiais pietumis ar gardžia vakariene.[/quote]
Porcijos netradicinės
Dienos pietų ar kitu metu komplektuojamos karštų patiekalų porcijos „Magomedo mėsinėje“ nėra tradicinės.
Nors daugelis esame įpratę maitinimo įstaigoje užsakytą maistą gauti pagal ten nustatytą komplektaciją, šiuo atveju „Magomedo mėsinė“ savo pirkėjui suteikia visišką laisvę rinktis.
„Mūsų mėsinėje karštų patiekalų komplektuojamos porcijos nėra tradicinės. Patiekalo ingredientus klientai gali rinktis pagal savo norus. Tokiu privalumu galime pasinaudoti, nes mūsų gaminiai įkainoti ne vienetais, vitrinoje pateikiama patiekalo kilogramo kaina.
Esame paskaičiavę, jog įsigydami karštuosius patiekalus pas mus ir mokėdami už juos pagal svorį, o ne vienetus, klientai turi galimybę sutaupyti net iki 30 procentų. Tai – dar vienas iš didžiausių „Magomedo mėsinės“ privalumų“, – akcentuoja mėsinės savininkas.
Tausoja receptūras
Visos „Magomedo mėsinės“ siūlomų patiekalų gaminimo receptūros kruopščiai išdirbtos. Šiam procesui, anot mėsinės savininko, prireikė net septynerių metų.
„Visas receptūras atradau pats. Mėsinės virėjų kolektyvas – senas ir tvarus, ypatingai stropiai žiūrintis ir tausojantis tas receptūras. Ruošdami patiekalus prekybai, stengiamės tą daryti kokybiški, norime, kad mūsų pirkėjai liktų patenkinti ir žinotų, jog bet kada užsukę į mėsinę jie ras skanų gaminį už geriausią kainą.
Patiekalų asortimente yra ne vienas gaminys, kurio teko ragauti beveik visiems kėdainiečiams. Vienas mėgstamiausių ir perkamiausių – marinuoti šašlykai“, – sako Magomedas.
Ieško pastiprinimo
„Magomedo mėsinės“ savininkas didžiuojasi šalia savęs turėdamas darbuotojus, kurie moka patiekalus ne tik kokybiškai paruošti, bet ir gražiai juos patiekti. „Artėjant šventėms didėja maisto gamybos apkrova, todėl kviečiame prie mūsų komandos prisijungti virėją.
Žmogus turėtų būti motyvuotas ir turėti patirties maisto gamyboje, kulinarijos srityje“, – komandos pastiprinimo ieško mėsinės savininkas.
Plečia savo produkciją
„Magomedo mėsinė“ siekia tobulėti, todėl plečiasi ir savo produkcija prekiauja kituose Lietuvos miestuose.
„Trejus metus mėsinės skyrius veikia Alytuje, šešerius – Kėdainiuose. Įsigyti produktų, pagamintų tik iš aukščiausios kokybės žaliavų ir prieskonių, atvyksta klientai iš Raseinių, Kauno ir net Klaipėdos.
„Malonu, jog pirkėjai, kurie nori nustebinti savo artimuosius ar giminaičius ypatingesniu ar geresnio skonio gaminiu, neaplenkia mūsų“, – pasidžiaugia „Magomedo mėsinės“ savininkas.
Prekinis ženklas – jau kitąmet
Magomedas atvirauja, jog greit mėsinė turės Lietuvoje ir Europos Sąjungoje įregistruotą prekinį ženklą, kuris užtikrins aukščiausios kokybės standartą.
„Kad įregistruotume savo prekinį ženklą, turėjome dirbti daugiau nei trejus metus.
Per tą laiką bendradarbiavome su įvairiais specialistais, maisto gamybos technologais, jų dėka atrinkome ir užpatentavome įvairių mėsos vyniotinių, salotų, padažų, užkandžių ir kitų gaminių receptus.
Ir jau kitais metais jiems suteiksime prekinį ženklą bei pristatysime savo pirkėjams“, – apie ateities planus kalba Magomedas.
Siūlomus „Magomedo mėsinės“ gaminius klientai gali pamatyti socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje „Magomedo mėsinė“, užsisakyti atvykę į „Giraitės“ turgų (J. Basanavičiaus g. 80, Kėdainiai), kur įsikūrusi „Magomedo mėsinė“ (darbo laikas nuo 8 iki 18 val. kasdien) arba paskambinę telefonu 8 662 14 515.
[#gallery=2518#]