Lauktuvės iš Kėdainių – dviejų rūšių „Kėdainiečio kava“

Gana Kėdainiams būti žinomiems tik kaip Radvilų ir agurkų miestu. Kavos namų „Kavamanija“ įkūrėjai Vaiga Jarašiūtė ir Benas Cechanavičius drauge su Kėdainių krašto muziejaus muziejininku ir archeologu Algirdu Juknevičiumi sukūrė viliojančią idėją, kokių lauktuvių parvežti iš mūsų miesto.
Tai dviejų rūšių „Kėdainiečio kava“, įkvėpta didingos miesto istorijos ir senųjų Kėdainių interjero ornamentikos. Vienos kavos pakuotė dėmesį atkreipia į XVII amžiaus medžio drožybą – lengvą, elegantišką ir virtuozišką. Kitos – į XVII amžiaus sienų tapybą – manieringą bei grakščią.
Daugiau skaitykite antradienio „Rinkos aikštėje“.