Nauja treniruočių oazė Kėdainiuose – sporto klubas „Black gym“

 Nauja treniruočių oazė Kėdainiuose – sporto klubas „Black gym“

Apimti naujametinių fejerverkų euforijos davėte sau pažadą, jog štai šiemet būtinai pradėsite sportuoti? Kėdainiečiai, turime Jums puikių žinių! Išsisukti nuo šio pažado bus gerokai sunkiau, o kita vertus, ir visai nesinorės, nes Kėdainiuose duris atvėrė modernus, novatoriškas bei estetiškomis erdvėmis asmeniniams Jūsų kūno pokyčiams įkvepiantis sporto klubas „Black gym“.

Dėmesys kokybei ir profesionalumui

Kokybiška, profesionali įranga bei profesionalus dėmesys kiekvieno kliento poreikiams – tokiu devizu rinktis aktyvų gyvenimo būdą kėdainiečius kviečia naujojo sporto klubo įkūrėjas Evaldas Biečius. Jungtinėje Karalystėje fizinio rengimo ir sporto vadybos bakalauro laipsnį įgijęs bei dešimties metų asmeninio trenerio patirtį svečioje šalyje sukaupęs pašnekovas siekia, kad kuo daugiau žmonių atrastų taisyklingo judėjimo teikiamą naudą ir malonumą sportuoti.

„Noriu, kad į šį sporto klubą atėję kėdainiečiai jaustųsi komfortiškai ir atsikratytų visų savo baimių, – sako E. Biečius. – Sportuoti kviečiame visus, o ypač tuos, kurie iki šiol nedrįso ar anksčiau atėję į sporto klubą jautėsi nejaukiai. Mūsų prioritetas – draugiška, motyvuojanti aplinka ir dėmesys žmogui.

Sporto klube „Black gym“ visada bus Jums profesionaliai padėti, patarti ir į visus klausimus atsakyti pasiruošęs treneris bei kineziterapeutas. Individualiai įvertinsime kiekvieno žmogaus sveikatos būklę, fizinį pasirengimą, aptarsime kliento lūkesčius.

Jei Jus kamuoja nugaros, kelių, pečių skausmai, turite tam tikrų fizinių negalių, patyrę specialistai parinks ir parodys, kaip taisyklingai atlikti būtent Jums tinkamus pratimus. O jei pokyčių kelyje pritrūksite motyvacijos, mes irgi būsime šalia, kad Jus įkvėptume, – entuziazmą žadina pašnekovas. – Esu įsitikinęs, jog treneris ar kineziterapeutas turi būti ne tik savo srities specialistas, bet iš dalies ir psichologas. Jis turi gebėti atrasti ryšį su žmogumi, perprasti jo problemas, būti lankstus, suprasti, kas žmogui tinka ir, jei reikia, pasiūlyti pratimų alternatyvas, nes tą patį raumenį galima treniruoti įvairiais būdais.“

Pasveikinti „Black gym“ komandos sporto klubo atidarymo dieną atvyko rajono meras Valentinas Tamulis (trečias iš kairės), jo pavaduotojas Paulius Aukštikalnis (antras iš kairės) bei savivaldybės administracijos Kultūros ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotojas Gediminas Misius (dešinėje). / A. Kupčinskaitės nuotr.Dalinsis įvairiapusės patirties bagažu

Prie „Black gym“ komandos prisijungė ir kelerių metų darbo patirtį ne tik su sportininkais, bet ir su sudėtingas traumas patyrusiais pacientais sukaupęs kineziterapeutas kėdainietis Mindaugas Kriščius.

„Kelerius metus privačiame reabilitacijos centre Panevėžyje dirbau su skirtingo amžiaus ir įvairias traumas patyrusiais pacientais: pradedant nuo vaikų su cerebriniu paralyžiumi, pečių, nugaros, kelių ar čiurnų skausmo varginamų vyresnių žmonių ir baigiant profesionaliais sportininkais“, – pasakoja M. Kriščius, pats aštuonerius metus užsiimantis karatė kovos menu.

„Kad sporto klube drauge su profesionaliu treneriu darbuosis ir kineziterapeutas, yra labai svarbu, nes taip klientams galėsime pasiūlyti išties įvairiapusę paslaugą“, – įsitikinęs M. Kriščius.

Pasak kineziterapeuto, nejudraus gyvenimo būdo nualintas šiuolaikinio žmogaus kūnas dažniausiai kenčia pečių juostos bei nugaros skausmus. Vaikai, jaunimas taip pat renkasi pasyvesnį laisvalaikį, todėl juos kamuoja stuburo ir laikysenos sutrikimai. Visas šias problemas, pasak M. Kriščiaus, gali išspręsti reguliari taisyklinga fizinė veikla.

Pašnekovas pasidžiaugia, kad sveikam gyvenimo būdui jau kelerius metus nesitraukiant iš mados olimpo daugėja žmonių, kurie į sporto klubą užsuka ne tik atsikratyti skausmų, bet ir norėdami išlaikyti gerą savijautą bei sustiprinti kūną.

Naujametį pažadą davė ir meras

Naujasis sporto klubas atidarymo dieną sulaukė ir rajono vadovų dėmesio. Pasveikinti „Black gym“ komandos atvyko meras Valentinas Tamulis, jo pavaduotojas Paulius Aukštikalnis bei savivaldybės administracijos Kultūros ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotojas Gediminas Misius.

Svečiai pasidžiaugė miesto naujakuriais, o rajono meras V. Tamulis netgi davė naujametį pažadą – prieš darbą užsukti ir pasimankštinti „Black gym“ erdvėse.

„Pernai Kėdainių rajono savivaldybė pelnė judriausios šalies savivaldybės titulą, tad labai smagu, jog naujais metais mūsų mieste duris atvėrė dar viena vieta, kurioje kraštiečiai galės sportuoti. Apžiūrėjau „Black gym“ erdves ir, manau, kad su kėdainiečiais čia tikrai susitiksime“, – šypsojosi meras V. Tamulis.

Apžiūrėti bei įvertinti kūno treniravimo „amunicijos“ sporto klubo atidarymo dieną užsuko ir krašto gimnazistai. / A. Kupčinskaitės nuotr.Nauji vėjai patiko

Vienas pirmųjų klientų, prie treniruoklių plušėjęs jau sporto klubo atidarymo dieną – kėdainietis Tomas.

„Sporto klubų rinkoje Kėdainiuose trūko naujų vėjų, todėl vos tik jų atsirado iškart atvykau. Įspūdis puikus: viskas nauja, gražu, tvarkinga, profesionali įranga, profesionali specialistų komanda, – įvertino sportiškas vaikinas. – Anksčiau sporto salėje praleisdavau daug laiko, vėliau šį pomėgį išstūmė futbolas, o dabar vėl grįžau pakilnoti štangas ir drauge išbandyti naują sporto klubą. Ketinu čia grįžti, nes patiko ne tik aplinka, treniruokliai, bet ir itin palankus darbo laikas: gali sportuoti anksti ryte ar vėliau vakare, netgi sekmadieniais. Taigi mums, kėdainiečiams, tik geriau, kad turime didesnį pasirinkimą.“

Tai lengviau nei galvojate!

Jei manote, kad dėl sveiko, lankstaus ir energija trykštančio kūno teks paaukoti visą laisvalaikį ir sporto salę paversti antraisiais namais, profesionalus „Black gym“ treneris E. Biečius skuba paneigti šį mitą. Pasirodo, tokiems rezultatams pasiekti visiškai nereikia kasdien kelias valandas iki devinto prakaito pluktis atliekant pritūpimus, įtūpstus ar be atvangos aukštyn žemyn kilojant sunkiais svarmenimis apkrautą štangą.

„Jei sportuoji kokybiškai ir judesius atlieki taisyklingai, pakanka 30–45 minučių kelis kartus per savaitę, – atskleidžia E. Biečius ir priduria. – Man labai svarbu, kad klientai jaustųsi patogiai ir drąsiai klaustų, jei iškilo kokių neaiškumų sportuojant ar kitų klausimų. Mes visada pasirengę padėti, atsakyti. Taip pat iš klientų laukiame grįžtamojo ryšio, nes jų nuomonė, pasiūlymai ar kritiškas žodis mums padės tobulėti.“

Piniginę džiuginanti kaina

Treniruojantis sporto klube „Black gym“ džiaugsis ne tik Jūsų kūnas, bet ir piniginė, nes sporto klubo abonemento kaina mėnesiui – 28 eurai. Taip pat galite pasirinkti asmenines treniruotes. Vienos valandos tokios treniruotės kaina – 10 eurų. Jei pirksite penkių treniruočių paketą, šis Jums atsieis mažiau – 40 eurų, o 10 asmeninių treniruočių – 70 eurų.

„Per asmenines treniruotes vienu metu kokybiškai galima dirbti su 2–3 žmonėmis. Tada klientui treniruočių kaštai mažėja. Taigi 10 treniruočių už 70 eurų galite įsigyti dviese ar trise, – ekonomišką variantą pateikia E. Biečius. – Taip pat siūlome individualius treniruočių planus. Kaip tai vyksta? Susitinkame su žmogumi pirmą kartą, pasikalbame, aptariame jo lūkesčius, įvertiname fizinį pasirengimą, lankstumą, kokie pratimai labiau tinka, tada sukuriame individualią treniruočių programą. Susitikę antrą kartą jau dirbame pagal individualų planą – su trenerio priežiūra klientas išmoksta atlikti kiekvieną pratimą bei naudotis reikiamais treniruokliais.

Individualaus plano kaina priklauso nuo treniruočių skaičiaus per mėnesį. Jei žmogus sportuoja tris kartus per savaitę ir per mėnesį susidaro12 treniruočių, tai tokio plano kaina – 12 eurų.“

Jūsų laukia – užsukite!

Sporto klubas „Black gym“ dirba itin patogiu laiku – nuo 6.30 iki 21.45 val., taip pat ir savaitgaliais. Taigi tinkamą laiką sportui atras kiekvienas.

Daugiau informacijos teiraukitės tel. 8 657 75 772, el. paštu blackgym20@outlook.com, „Facebook“ puslapyje „Sportuojam Kedainiuose“ arba užsukite į sporto klubą „Black gym“, įsikūrusį Vilainiuose, Parko g. 6, II aukšte, ir savo akimis išvyskite, kaip atrodo šiuolaikiška sveiko bei sportiško kūno kalvė. 

1 Komentaras

  • Kokia kaina

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video