Advento ir Kūčių stalui – aukščiausios kokybės žuvis

 Advento ir Kūčių stalui – aukščiausios kokybės žuvis

Nors niekas tyrimų neatliko, tačiau galima spėti, kad gruodis yra metas, kuomet lietuviai suvalgo daugiausiai žuvies. Advento, Kūčių tradicijos nuo seno diktuoja meniu, kuriame apstu žuvies patiekalų. 

Tiesa, tikrai geros žuvies kartais tenka gerokai paieškoti. Tačiau kėdainiečiams, norintiems savo racioną praturtinti kokybiška ir natūralia žuvimi, daug vargti ir toli važiuoti nereikia, nes Kėdainių senamiestyje įsikūrusi specializuota žuvies parduotuvė „Bajorų žuvis“ siūlo tik išskirtinės kokybės žuvį.

Daugiau žuvies 

Beprasidedantis gruodis, o kartu su juo atkeliaujantis Advento metas primena – Kalėdos jau čia pat. Ir nors dabar religinių Advento susilaikymo tradicijų laikosi tik nedaugelis, tačiau mokslininkai bei gydytojai pabrėžia, kad pasninkas nėra bereikšmis paprotys – tokia mityba palanki sveikatai. Tad šiuo laikotarpiu verta ne tik gerbti tradicijas, bet ir pagerinti savo sveikatą valgant mažiau mėsos ją pakeičiant žuvimi. Tuo labiau kad Kėdainiuose turime puikią specializuotą žuvies parduotuvę „Bajorų žuvis“. 

Žuvies parduotuvė „Bajorų žuvis“ pirkėjams siūlo aukštos kokybės, be jokių sintetinių maisto priedų žuvis ir jos produktus. / A. Barzdžiaus nuotr. Pradėdama pokalbį su šios įmonės atstove, pasiteirauju, kodėl vertėtų žuvies keliauti į „Bajorų žuvis“, o ne, tarkime, į kurį nors miesto prekybos centrą.

„Žuvį pirkti parduotuvėje „Bajorų žuvis“ rekomenduoju pirmiausiai dėl to, kad visa mūsų gaminama ir parduodama žuvis bei jos produktai yra natūralūs – be jokių konservantų ir kitų sintetinių maisto priedų. Mes tuo labai didžiuojamės ir norime savo tautiečiams tiekti tik aukštos kokybės ir vertingą produktą.

Ir nors mūsų gaminių galiojimo laikas yra kur kas trumpesnis, tačiau natūrali jų sudėtis garantuoja kur kas geresnį skonį, o taip pat ir didesnę maistinę vertę, naudą organizmui“, – įmonės  vertybes vardija bendrovės „Bajorų žuvis“ vadybininkė Žydrūnė Kundelienė. 

Pašnekovė skuba pabrėžti, kad nepaisant itin aukštos kokybės ir natūralios sudėties, „Bajorų žuvis“ produkcijos kainos nėra didesnės nei kitose prekybos vietose.

„Mūsų parduodamos žuvies ir jos produktų kainos yra panašios į kitur parduodamą žuvies produkciją, o daug kas net ir gerokai pigiau. Savo klientams galime pasiūlyti puikų kokybės ir kainos santykį, nes viską parduodame iš pirmų rankų, t.y. patys importuojame, patys gaminame ir patys parduodame – neturime prekybos tarpininkų, tad kėdainiečiai aukštos kokybės žuvies gali įsigyti už labai patrauklią kainą“, – tvirtina Ž. Kundelienė.

Platus asortimentas

Parduotuvėje „Bajorų žuvis“ įsikūrusioje Didžiojoje gatvėje 58 pirkėjų laukia itin platus įvairių rūšių žuvies bei jos produktų asortimentas.

„Mes klientams siūlome itin didelį žuvies pasirinkimą – pradedant šaldyta ir baigiant kepta žuvimi, jos produktais.

Turime įvairios šaldytos žuvies – skirtingų žuvų bei jų užšaldymo būdų. Gausus pasirinkimas  sausai šaldytos žuvies, kuriai atitirpus praktiškai nebūna vandens.

Na, o silkei yra skirtas atskiras parduotuvės skyrius – turime jos tiek neišdarinėtos, su galvomis, tiek jos filė aliejuje, paruoštų gabaliukų, marinuotos, sūdytos, rūkytos. Norėčiau dar kartą pabrėžti, kad net ir silkė pas mus yra visiškai natūrali, be jokių sintetinių maisto priedų.

Parduotuvėje „Bajorų žuvis“ daug rūkytos žuvies. Taip turime ir įvairių egzotiškų žuvų, žuvies mišrainių, kukulių ir daugybę kitų produktų. Tikrai nelengva viską išvardinti. Užsukite ir patys pamatysite bei išsirinksite, kas jums yra skaniausia!“ – kviečia pašnekovė.

Naujienos

Įmonė „Bajorų žuvis“ ne tik nuolat ieško kokybiškiausios žuvies tiekėjų, bet ir patys kuria naujus jų produktus. Šių metų šventiniam sezonui „Bajorų žuvis“  siūlo nemažai gardžių naujienų.

„Viena iš naujienų, kuria labai didžiuojamės, yra „Nekalta silkė“. Tai itin vertingas produktas, mat sūdant šią silkę buvo naudota ne druska, o natūralus jūros vanduo. „Nekalta silkė“ dar ypatinga ir tuo, kad ji gaminama iš jaunų, nespėjusių subrandinti ikrų silkių, dėl to ji yra gerokai riebesnė ir kiek kitokio, ypatingo skonio“, – naujienomis intriguoja pašnekovė.

Dar viena „Bajorų žuvis“ naujiena – dovanų rinkiniai. Šie gražiai supakuoti rūkytos žuvies rinkiniai gali būti puikios lauktuvės, dovana ar vaišės žuvies mėgėjams. Rinkiniai yra įvairios sudėties, dydžių ir kainų.

Parduotuvė „Bajorų žuvis“, įsikūrusi Didžiojoje gatvėje 58, ruošiasi artėjančioms gražiausioms metų šventėms ir pirkėjams jau parengė daugybę aukštos kokybės gardžiausių žuvų.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video