Baigiamajame talentų konkurso „Galim 2019“ etape pasirodys atlikėjas Jurijus Veklenko

 Baigiamajame talentų konkurso „Galim 2019“ etape pasirodys atlikėjas Jurijus Veklenko

Lapkričio 30 d. 14 val. Kėdainių kultūros centre prasidės Kėdainių rajono savivaldybės jaunųjų talentų konkurso „Galim 2019“ baigiamasis renginys. Čia išvysime net 28 Kėdainių rajono jaunųjų talentų pasirodymus, kurie jau įveikė pirmąjį konkurso etapą seniūnijose ir savo talentus pristatys baigiamajame konkurso renginyje bei sieks laureato vardo.

Baigiamajame konkurso etape vokalinės, instrumentinės muzikos atlikėjų – solistų grupėje dėl laureato vardo varžysis 9 atlikėjai, vokalinės, instrumentinės muzikos atlikėjų – ansamblių grupėje – 7 ansambliai (56 atlikėjai), konkurse dėl laureato vardo varžysis net 8 šokių kolektyvai (82 šokėjai) bei kitų meno krypčių sceninės raiškos atlikėjų grupėje dalyvaus 4 sceninės raiškos atlikėjai.

Aštuntą kartą organizuojamame Jaunųjų talentų konkurso pirmajame etape, kuris vyko spalio−lapkričio mėn. rajono seniūnijose, dalyvavo 259 jaunieji muzikos, šokio ir kitų meno krypčių sceninės raiškos atlikėjai. Talentų pasirodymus baigiamajame etape vertins savivaldybės administracijos direktoriaus sudaryta vertinimo komisija. I vietos nugalėtojai bus apdovanojami diplomais ir specialiai konkursui sukurtais prizais.

O kol komisija vertins ir spręs, kuriems atlikėjams skirti laureatų vardus, visiems susirinkusiems koncertuos šiais metais Lietuvą „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovavęs atlikėjas Jurijus Veklenko.

Kas dvejus metus organizuojamo talentų konkurso tikslas – skatinti vaikų ir jaunimo saviraišką, meninę kūrybą, sudaryti sąlygas rajono vaikų ir jaunimo meniniams gebėjimams išreikšti, ugdyti pasitikėjimą savo jėgomis, sudaryti galimybę bendruomenei susipažinti su rajono vaikų ir jaunimo kūrybiškumu, skatinti ir įvertinti talentingiausius rajono vaikų ir jaunimo šiuolaikinio šokio, muzikos ir sceninės raiškos kolektyvus ir atlikėjus.

Kviečiame visus atvykti ir palaikyti rajono jaunuosius talentus baigiamajame koncerte! 

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video