Kėdainių arenoje praūžė rudeninis „Šopturgis“ (GALERIJA)

 Kėdainių arenoje praūžė rudeninis „Šopturgis“  (GALERIJA)

Sekmadienį Kėdainių arenoje vyko dizaino ir mados mugė „Šopturgis“ . Ji mūsų mieste surengta jau antrąjį kartą.
Anot mugės organizatorių, bendrovės “Inzi group”, pirmajam „Šopturgiui“ Kėdainiuose pateisinus tiek prekeivių, tiek mugės lankytojų, tiek pačių organizatorių lūkesčius ji čia surengta dar kartą.

„Į Kėdainius „Šopturgis“ atvyksta jau antrąjį kartą. Šį kartą čia savo prekes siūlo apie 100 prekeivių. Tai yra tikrai gausus verslininkų būrys, kuris kėdainiečiams atvežė originalių drabužių, aksesuarų, kosmetikos bei kitų daiktų.

Matome, kad ir šį kartą Kėdainių krašto žmones „Šopturgis“ sudomino. Gyventojai gausiai rinkosi vos mugei pravėrus duris, pirkėjų srautas yra tikrai nemenkas.

„Šopturgio“ tikslas į vieną vietą suburti šalies drabužių bei aksesuarų kūrėjus. Kadangi daugelis jų savo gaminiais prekiauja internetu, „Šopturgis“ yra puiki galimybė susitikti su savo klientais. Taip pat tokios mugės, manau, yra gera paspirtis smulkiajam verslui, o pirkėjams vieta įsigyti originalių daiktų.

Džiugu, kad šalies kūrėjai yra mėgiami savo tautiečių, tad „Šopturgyje“ niekada nestinga pirkėjų“, – sako viena iš mugės „Šopturgis“ Kėdainiuose organizatorių Agnė Augustėnė.

Kaip ir praėjusioje mugėje, šį kartą „Šopturgyje“ lankytojai galėjo įsigyti išskirtinių, lietuvių autorių drabužių, aksesuarų, namų interjero detalių, grožio priemonių, namų apyvokos daiktų bei maisto produktų.

Šeštus metus gyvuojantis renginys iki šiol vykdavo tik didesniuose šalies miestuose. Šiemet, kaip teigia organizatoriai, stilių ir išskirtinumą mėgstantiems žmonėms skirta mugė “Šopturgis” iškeliavo į mažesnius miestus, arčiau savo klientų.

Sekmadienį Kėdainių arenoje įsikūrusiame Šopturgyje“ didžiąją dalį asortimento sudarė moteriški drabužiai bei aksesuarai. Kone visi mugėje parduodami drabužiai buvo lietuvių kūrėjų. 

Čia moterišką suknelę ar palaidinę buvo galima įsigyti nuo 25 eur iki maždaug 70 eur.

Rudeniniame „Šopturgyje“ netrūko ir šiltų drabužių – megztukų, paltų, striukų. Jų kainos buvo kiek didesnės nei prekybos centruose. Megztuką buvo galima įsigyti už 40-60 eur, striukių ir paltų kainos prasidėjo nuo 100 eur.

Šį kartą į Kėdainių „Šopturgį“ atvyko ir garsaus atlikėjo Merūno Vitulskio žmonos Erikos Vitulskienė mados namai. Plius dydžio drabužius kurianti E. Vitulskienė pati asmeniškai padėjo kėdainietėms išsirinkti patinkantį rūbą.

Mugėje buvo gausus pasirinkimas įvairių rankų darbo odinių rankinių, kuprinių, šių kainos svyravo nuo 50 iki poros šimtų eurų.

Kaip visada mugėje galima buvo įsigyti ir aksesuarų, jų kainos  labai įvairios – nuo 5 eur už nedidelius auskarus iki kelių dešimčių eurų už kaklo vėrinius.

[#gallery=2183#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video