Sekmadienį Kėdainiuose vyks mados mugė „Šopturgis”

 Sekmadienį Kėdainiuose vyks mados mugė „Šopturgis”

Jau šį sekmadienį, spalio 27 dieną, į Kėdainių areną grįžta rudeniu alsuojanti mados, grožio ir skonių mugė „Šopturgis“. Šįkart lankytojų lauks ne tik žinomų šalies mados kūrėjų, menininkų ir aksesuarų gamintojų naujausių kolekcijų gaminiai, bet ir nepamirštamų skonių patirtis.

Prekės vaikams ir suaugusiems

Sekmadienį vyksiančios mugės metu net ir patys išrankiausi stileivos ras kuo papildyti savo garderobą. Čia netrūks madingiausiomis rudens spalvomis margintų drabužių moterims, šiltų ir patogių megztinių bei džemperių vyrams, stilingų striukių ir paltų, patikimai šildysiančių darganotomis rudens dienomis, bei žaismingų drabužių mažiausiems mugės lankytojams.

Išskirtiniai aksesuarai

Papuošalai rudenį – ne mažiau svarbus stiliaus akcentas. Todėl sekmadienį vyksiančioje „Šopturgio“ mugėje lankytojai ras viską, kas padės sukurti išskirtinį įvaizdį: nuo saulės akinių iki rankinių, nuo papuošalų iki aksesuarų plaukams.

Jaukiems namams

Rudenį norisi atnaujinti ne tik spintą, bet ir namus. Todėl mugėje netrūks mielų namų interjero detalių: gėlių, kvepiančių žvakių, stilingų dekoratyvinių pagalvėlių, natūralių ir kokybiškų namų kvapų, dovanų artimiesiems ir kt.

Grožio prekės

Rudeniškiems vėjams ir šalčiui spaudžiant labai svarbu papildyti savo kosmetinę tinkamomis grožio priemonėmis, kurios patikimai tarnaus visą šaltąjį sezoną. Čia lankytojai galės įsigyti: kokybišką dekoratyvinę kosmetiką, parfumerijos gaminius, natūralius aliejus, kūno priežiūros priemones ir kitas grožio prekes.

Skonių gausa

Tie, kurie į mugę atvyks norėdami pamaloninti savo gomurį, čia atras ypatingų skonių pasaulį. Maisto gurmanai galės įsigyti kokybiškos kavos, arbatos ir prieskonių iš įvairių pasaulio kampelių, ekologiškų užkandžių – riešutų desertų su džiovintais vaisiais arba sezamais, įvairių rūšių chalvos, saldainių ir kitų skanėstų.

Nemokamas vienos dienos renginys „Šopturgis“ vyks jau spalio 27 dieną, nuo 10 iki 16 valandos, Kėdainių arenoje. Čia lankytojų lauks grožis, mada ir skonis!

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video