Kaimynai ir specialiosios tarnybos suskubo gelbėti sunegalavusio vyriškio

 Kaimynai ir specialiosios tarnybos suskubo gelbėti sunegalavusio vyriškio

Trečiadienį Kėdainių ugniagesiai, medikai ir policijos pareigūnai skubėjo gelbėti sunegalavusio Vilainių kaimo gyventojo. Buvo pranešta, kad vyriškis neatidaro durų, jam galimai sutriko sveikata.

Prieš vidurdienį buvo gautas pranešimas, kad Vilainių seniūnijos Vilainių kaimo Melioratorių gatvėje esančio daugiabučio bute yra vyriškis, kuriam galimai sutrikusi sveikata. Į specialiąsias tarnybas kreipėsi vyriškio dukra. Ji pasakojo, kad bandė susisiekti su tėčiu, tačiau to jai padaryti nepavyko.

Į įvykio vietą išskubėjusios tarnybos jau po penkių minučių buvo nelaimės vietoje. Tačiau paaiškėjo, kad kaimynai tarnybų nelaukė ir patys išlaužė duris.

Viduje buvo rastas gyvas vyriškis. Ugniagesiai gelbėtojai vyriškį neštuvais nunešė ir įkėlė į medikų automobilį. Vyriškis išgabentas į Kėdainių ligoninę.

Beje, tądien ugniagesiai į Vilainius skubėjo ir dar kartą. Tąkart į juos pagalbos kreipėsi išsigandęs vyriškis. Jis pranešė, kad Vilainių kaimo Rožių gatvėje esančiuose namuose leidžia dujų balionas, tvyro dujų kvapas.

Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai dujų balioną atjungė ir išnešė į lauką. Taip pat buvo išvėdintos patalpos.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video