Šeštadienį – trečiasis „Pifo“ klinikėlės gimtadienis

 Šeštadienį – trečiasis „Pifo“ klinikėlės gimtadienis

Kėdainiuose veikianti gyvūnų gerovės tarnybos „Pifas“ klinikėlė, skirta suteikti pagalbą beglobiams gyvūnams juos gydant, sterilizuojant ir globojant, šią savaitę pasitinka trečiąjį gimtadienį.

„Kviečiame mus aplankyti spalio 5 dieną. Susipažinsite su mūsų globotiniais, papasakosime apie savo veiklą ir naujus planus, nuveiktus darbus, įvykdytus projektus.

Pavaišinsime Jus kava ar arbata su sausainiais (skanėstų galite atsinešti ir patys), atsakysime į Jūsų klausimus, pabendrausime, visiems atvykusiems padovanosime knygutes, kaip tapti atsakingu šeimininku.

Patiems mažiausiems pasiūlysime dėlioti dėliones kartu su katėmis. Ramiai pabūti galėsite terapiniame kambaryje kartu su 4 murklėmis katėmis.

Mūsų gimtadienio minėjimas vyks 12-15 val. Nepasikuklinkite ir aplankykite mus, o kartu atsiveskite ir draugus.

O jei ir dovanų atsinešite mūsų katinukai ir šuniukai bus labai dėkingi“, – rašoma „Pifo“ klinikėlės feisbuko puslapyje.  

Čia pat pridedamas ir sąrašas, kuriame išvardyti reikalingiausi klinikėlei daiktai.

Šuniukams: palutės, konservai, sausas maistas suaugusiems, vyresnio amžiaus šunims, kramtalai, žaislai, vienkartiniai rankšluosčiai, didesni guoliai, patiesaliukai (rankšluosčiai, patalynės užvalkalai, dekiukai).

Katėms: konservai (sergantiems gyvūnams ypač reikalingi „Royal Canin“ konservai),  sausas maistas „Josera“, sausas „Royal Canin Indoor Long Hair“, sausas maistas „Royal Canin Sterilised“ ir kitas „Royal canin“ sausas maistas bei konservai, vienkartiniai rankšluosčiai, guoliukai, draskyklės, patiesaliukai (rankšluosčiai, patalybės užvalkalai, dekiukai).

Taip pat „Pifo“ klinikėlėje reikalingos valymo priemonės: langų, wc valikliai, grindų plovikliai, baliklis, kuriuo plauname grindis (atstoja dezinfektantą), kempinėlės, šluostės, vienkartiniai popieriniai rankšluosčiai, skystas rankų muilas, skalbimo milteliai, indų ploviklis ir kt. Reikalingi ir durų kilimėliai guminiu pagrindu.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video