Mokslo ir žinių dieną Pelėdnagiuose sumuštas 18-metis

 Mokslo ir žinių dieną Pelėdnagiuose sumuštas 18-metis

Jaunuolį išgelbėjo drąsi Pelėdnagių parduotuvės pardavėja

Mokslo ir žinių dieną jaunimas paminėjo skirtingai. Kol vieni džiaugėsi prasidėjusiais mokslo metais, kiti aiškinosi santykius. Pelėdnagiuose prie parduotuvės buvo užpultas ir suspardytas 18-metis vaikinas, kurį išgelbėjo parduotuvės „Elimart“ kasininkė. Žiauriai mušamą, beprarandantį sąmonę jauną vyrą pardavėja įsitempė į parduotuvę ir taip apsaugojo nuo dar didesnių sužalojimų. 

Vyko sutemus

Muštynės prie Pelėdnagių parduotuvės vyko jau sutemus, apie 21 val. „Rinkos aikštės“ duomenimis, aiškindamasis santykius 1999 metais gimęs pelėdnagiškis užpuolė metais jaunesnį Pašilių kaimo gyventoją. Jaunuolis buvo mušamas rankomis ir kojomis, kol nuo smūgių krito ant žemės. Kiek laiko tęsėsi egzekucija – nežinoma, mat pirmoji gelbėti mušamo vaikino, išgirdusi trenksmus ir riksmus, atskubėjo parduotuvėje dirbusi pardavėja.

Nepabūgo smurtautojo

Drąsi kasininkė nepabūgo smurtautojo ir mušamą vaikiną įtraukė į parduotuvės patalpas. Nukentėjusysis buvo stipriai sumuštas ir beprarandąs sąmonę. Jaunuolis dar spėjo kasininkei pasakyti savo mamos telefono numerį. Kasininkė netrukus paskambino bendruoju pagalbos telefonu 112. Į įvykio vietą atskubėję medikai sumuštą vaikiną nedelsiant išgabeno į gydymo įstaigą. Jaunuolis dėl patirtų sužalojimų nedelsiant pervežtas ir gydomas Kauno klinikose.  

[quote author=“Aut. past.“]Drąsi kasininkė nepabūgo smurtautojo ir mušamą jaunuolį įtraukė į parduotuvės patalpas. Vyras buvo stipriai sumuštas ir beprarandąs sąmonę. Jaunuolis dar spėjo kasininkei pasakyti savo mamos telefono numerį.[/quote]

Nustatė įtariamąjį

Kėdainių rajono policijos pareigūnai netrukus nustatė įtariamąjį. 1999 m. gimęs įtariamasis buvo sulaikytas. Jaunas pelėdnagiškis jau buvo žinomas policijai. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 138 str., dėl sveikatos sutrikdymo.

Kauno apskrities policija „Rinkos aikštę“ informavo, jog ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Penktojo skyriaus prokuroras Gintaras Jakštas.

Gresia kalėjimas

Lietuvos Respublikos baudžiamajame kodekse numatyta, kad tas, kas sužalojo ar susargdino žmogų, jeigu dėl to nukentėjęs asmuo prarado nedidelę dalį profesinio ar bendro darbingumo arba ilgai sirgo, baudžiamas laisvės apribojimu arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video