„Vedavas“ įpusėjo pasirodymą

 „Vedavas“ įpusėjo pasirodymą

Sekmadienį – varžybos Kėdainiuose

„Mūsų sezonas jau įpusėjo. Pradžia nekokia, bet vilčių dar yra. Jeigu vyrukai likusiuose etapuose suvažiuos, pabaiga gali būti išties nebloga, – „Rinkos aikštei“ sakė Kėdainių rajono sportinio techninio klubo „Vedavas“ vadovas Petras Nomeika. – Džiugina tai, kad grįžo keli sportininkai, kurie kelerius metus nevažiavo už „Vedavą“. Labai laukiame po reikšmingų šeimos švenčių į trasą sugrįžtančio kėdainiečio Karolio Peleckio ir jo nešamų taškų. Dar nenuleidžiame rankų.“

[quote author=“Aut. past.“]2019 m. Lietuvos motokroso čempionate liko dar trys etapai.[/quote]

„Pasispardymas“ Rokiškyje

Dvi dienas vykusiame trečiajame Lietuvos motokroso čempionato kaitriame etape „Moto Roki“ motociklų kroso trasoje Rokiškio rajone pasirodė ir „Vedavo“ sportininkai.

Galingiausių motociklų – MX1 klasėje – trečias finišavo kėdainietis Nojus Gasiūnas.

Motociklų su priekaba klasėje šeštas atvažiavo Antano Grebliko ir Gyčio Petrovičiaus tandemas.

Veteranų klasėje ketvirti buvo Andriejus Vareika ir Rytis Valiukas.

[quote author=“P. Nomeika“]Pradžia nekokia, bet vilčių dar yra. Jeigu vyrukai likusiuose etapuose suvažiuos, pabaiga gali būti išties nebloga.[/quote]

Dar turi galimybių uždirbti taškų

2019 m. Lietuvos motokroso čempionate liko dar trys etapai.

Rugpjūčio 17–18 dienomis sportininkai kausis Panevėžio motokroso trasoje, rugpjūčio pabaigoje–rugsėjo pradžioje – Aleksandrijos motociklų kroso trasoje, Šiaulių rajone.

Čempionatą vainikuos rugsėjo 14–15 dienomis Utenos motokroso trasoje vyksiantis šeštasis etapas.

Jau sekmadienį

Adrenalino ir motociklų sporto entuziastai iš Lietuvos į kaimyninių valstybių jau šį sekmadienį, rugpjūčio 4 dieną, rinksis Kėdainiuose.

Čia nuo 12 valandos plieno žirgų varikliai riaumos tarptautinėse motokroso varžybose „Lietuvos kaimo sporto ir kultūros asociacijos „Nemunas“ taurei laimėti“.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video