Uždarė neveikiančius medicinos punktus

 Uždarė neveikiančius medicinos punktus

Šiandien posėdžiaujanti Kėdainių rajono savivaldybės taryba pagaliau ryžosi uždaryti jau seniai neveikiančius du medicinos punktus – Miegėnų ir Kunionių.

Net ir išsiaiškinus, kad šie medicinos punktai Miegėnų ir Kunionių bendruomenių žmonėms yra realiai nereikalingi ir juos pilnai tenkina mobiliosios medikų komandos teikiamos paslaugos bei tos paslaugos, kurias jiems teikia gretimose gyvenvietėse veikiančių medicinos punktų darbuotojai, ne visi rajono tarybos nariai pritarė tokiam sprendimui.

Nepaisant to, priimtas sprendimas minėtus medicinos punktus uždaryti ir nebešvaistyti mokesčių mokėtojų pinigų tam, ko iš ties gyventojams nė nereikia.

Rajono tarybos posėdyje ne tik šis sprendimas sukėlė daug diskusijų. Nemažai jų kilo svarstant klausimus dėl rajono tarybos Kontrolės komiteto patvirtinimo, savivaldybės struktūros keitimo – Švietimo ir kultūros skyriaus bei Sporto ir turizmo skyrių pertvarkymo bei kitų svarbių sprendimų.

Apie rajono tarybos priimtus sprendimus, jų motyvus ir dėl jų kilusias diskusijas, skaitykite antradienio laikraštyje „Rinkos aikštė“.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video