Paaluoniškė dėkoja policijos pareigūnėms

 Paaluoniškė dėkoja policijos pareigūnėms

„Rinkos aikštė“ dažnai sulaukia savo skaitytojų skambučių ir, deja, tenka pripažinti, kad dauguma jų būna su nusiskundimais ar problemomis. Kai patys žmonės jau nebegali išspręsti užgriuvusių bėdų arba tiesiog nesulaukia ar neranda atsakymų į savo klausimus, tuomet skambina mums.

Vis dėlto praėjusią savaitę redakcija sulaukė kitokio skambučio. „Noriu padėkoti geriems žmonėms, pareigūnėms, – sakė Paaluonio kaimo gyventoja Rigonda Janulevičienė ir ėmė pasakoti, kaip viskas buvo: – Aš buvau išvažiavusi, o mano vaikas liko vienas namuose. Ir tuo metu, kaip tyčia, pabėgo gyvuliai.

Mes gyvename Paaluony, netoli autostrados, o pabėgę gyvuliai jos link ir pasileido… Vaikas paskui juos, bandė juos suvaldyti.

Tuo metu gal pro šalį važiavo, o gal žmonės pranešė pamatę, kad vaikas vienas su gyvuliais blaškosi, policijos pareigūnių ekipažas. Jos padėjo mano vaikui suvaryti gyvulius į aptvarą, juos uždaryti.

Man žmonės irgi pranešė, kad gyvuliai pabėgo, tad, metusi viską, greitai parlėkiau namo. O parvažiavusi matau, kad jau viskas – tvarka, ir gyvuliai aptvare.

Taigi nuoširdžiai dėkoju Kėdainių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus pareigūnėms Jurgitai Janušauskienei ir Eugenijai Rozenbergaitei už pagalbą, jei ne jos, nežinau, kaip būtume susitvarkę.“

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video