Atnaujinta Šėtos kultūros centro mažoji salė

 Atnaujinta Šėtos kultūros centro mažoji salė

Šėtos kultūros centro mažojoje salėje organizuojami įvairūs renginiai, vyksta mėgėjų meno kolektyvų repeticijos, koridoriuje ir salėje eksponuojamos parodos. Tiesa, atsilupinėjusios sienos, sena elektros instaliacija, blogas apšvietimas ir nusidėvėjęs parketas, senos medinės durys ir koridoriuje esančios tarybinių laikų plytelėmis nuklotos sienos nei jaukumo, nei grožio  nesuteikdavo, ko gero, nei vienam lankytojui ar atlikėjui.

Atnaujinta neatpažįstamai

„Net keturis dešimtmečius šiose patalpose nebuvo vykdyti jokie remonto darbai, tad atsirado poreikis tvarkyti patalpas, kad sudarytume geresnes sąlygas vykdyti veiklai, kokybiškai priimtume atlikėjus ir lankytojus. Kaip ir buvo numatyta III ketvirtį pradėjome remonto darbus. Tad džiaugiamės  ir dėkojame, kad savivaldybė skyrė lėšų vykdyti Šėtos kultūros centro vidaus remonto darbus“, – džiaugėsi Šėtos kultūros centro direktorė Eglė Mecelienė.

Skirtomis lėšomis Šėtos kultūros centro mažojoje salėje atlikti  elektros instaliacijos, apšvietimo, pakabinamų lubų įrengimo darbai, sienų dažymo ir grindų atnaujinimo darbai, pakeistos naujos durys, pakabinti veidrodžiai.

Tuo tarpu įstaiga savo lėšomis mažosios salės langus papuošė medžiaginėmis žaliuzėmis, kad nešviestų saulė ir naujomis užuolaidomis bei sutvarkė koridorių.

[quote author=“E. Mecelienė“]Net keturis dešimtmečius šiose patalpose nebuvo vykdyti jokie remonto darbai, tad atsirado poreikis tvarkyti patalpas, kad sudarytume geresnes sąlygas vykdyti veiklai, kokybiškai priimtume atlikėjus ir lankytojus.[/quote]

Gausi kultūrinė veikla

E. Mecelienės teigimu, naujai sutvarkyta salė puikiai tinka įvairiems kameriniams renginiams, spektakliams, susitikimams, akustiniams koncertams. Mažojoje salėje eksponuojamos profesionalaus meno, tautodailininkų ir mėgėjų parodos, vyksta edukaciniai užsiėmimai, jaunimui ir vaikams skirti renginiai, vyksta mėgėjų meno kolektyvų ir neformalaus vaikų švietimo programos ,,Choreografijos studija” užsiėmimai, vykdomi projektai.

„Džiaugiamės geromis, jaukiomis ir šiltomis patalpomis. Šiuo metu galime kokybiškai priimti atlikėjus ir lankytojus.

Kultūros centras yra dalis šėtiškių gyvenimo. Tai nedidelis pasaulis, kuris apsaugo žmogų nuo darganos, lietaus, blogų minčių, kuris dainomis, šokiais, muzika išlaisvina dvasią ir dėl to mes tampame laimingesni, gebantys kurti ir svajoti. Dirbti ir gyventi jaukiose, šiltose patalpose, vadinasi, gyventi laimingai“, – kalbėjo Šėtos kultūros centro direktorė.

Kviečia į renginius

„Nuoširdžiai dėkoju įstaigos administracijai už jų pastangas ir prisidėjimą vykdant remonto darbus. Šiandien kultūros centras tvarkingai ir moderniai atrodo ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus“, – pasidžiaugė E. Mecelienė.

Šėtos kultūros centras laukia kiekvieno organizuojamuose renginiuose. Šiuo metu Kėdainų rajono savivaldybės Mikalojaus Daukšos bibliotekos Šėtos filiale ir Šėtos kultūros centro mažojoje salėje eksponuojama Algimanto Žižiūno fotografijų paroda „Mano vizijų moterys”, vyks  edukacinis užsiėmimas „Tapyba ant drobės“. Taip pat kultūros centras kviečia į nemokama Naisių vasaros teatro muzikinę programą „Dainuosma mudu abudu“, stalo žaidimų popietę vaikams ir jaunimui, Alekso Lemano koncertą ir jubiliejinį Vitalijos Katunskytės su Aidu Maniku koncertą.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video