A. Stankevičius: „Nevėžis“ turi daug šansų“

 A. Stankevičius: „Nevėžis“ turi daug šansų“

Ketvirtą sezoną iš eilės Kėdainių „Nevėžis“ krašto mokyklų bendruomenėms dovanoja abonementus į viso sezono ekipos namų rungtynes.

Pusė tūkstančio – tiek jų tradiciškai pasiekia ne tik Kėdainių miesto, bet ir tolimiausiuose rajono kampeliuose esančias mokyklas.

Šįmet į krašto švietimo įstaigas, nešinas abonementais, keliavo ir Kėdainių „Nevėžio“ kapitonas Gabrielius Maldūnas.

Su Kėdainių „Ryto“ progimnazijos direktoriumi Albinu Stankevičiumi kapitonas spėjo padiskutuoti apie akademinėje bendruomenėje naujaisiais mokslo metais tvyrančias nuotaikas ir, kas be ko, aptarė naujienas krepšinio aikštelėje.

Progimnazijos direktorius yra didelis krepšinio fanas ir žinovas, nekantriai laukiantis Kėdainių „Nevėžio“ pergalių ir rytojaus „Betsafe–LKL“ čempionato dvikovos tarp kėdainiečių bei Šiaulių „Šiaulių“.

„Krepšinis man labai patinka, – kalbėjo įstaigos direktorius A. Stankevičius. – Stebiu ir Eurolygą, ir Lietuvos krepšinio lygos kovas. Sezono pradžia – įdomi, smalsu, kaip atrodo ekipos, kaip susikomplektavusios, kokio pajėgumo šįmet kiekviena iš jų bus. Rytoj Kėdainių arenoje nusimato geros rungtynės. „Nevėžis“ turi daug šansų prieš „Šiaulius“.“

 

KK „Nevėžis“ inf. 

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video