Važiuoti pro „Šorą“ – rizikinga

 Važiuoti pro „Šorą“ – rizikinga

Kėdainių mieste yra tokių gatvių ir kiemų, kur automobiliams geriau nevažiuoti. Tokia situacija yra ir miesto miegamajame rajone, ties „Šoros“ pastatu bei automobilių stovėjimo aikštele. Šia vieta žmonės skundžiasi kasmet, nes kasmet čia sulaužomas ne vienas automobilis.

Kelia pasipiktinimą

„Rinkos aikštė“ sulaukė ne vieno pasipiktinusio gyventojo skambučio, kad kelininkai, tvarkydami ir lopydami Kėdainių miesto gatves, šią nedidelę gatvelę ir aikštelę tiesiog pamiršta.

„Jau daug metų tas keliukas ties „Šora“ yra tikra tragedija. Kai visur tvarko – čia niekas netvarko. Būna juk pavasarinis gatvių lopymas, tai čia nieko nebūna. Jei užpila kokios skaldos ar skusto asfalto, tai jau esą patvarkė. Tas pats ir norint išvažiuoti į Respublikos gatvę, jei važiuoti palei automobilių stovėjimo aikštelę. Ten irgi vienos duobės. Automobilių laužymas ir tiek. Gal reikėtų pažymėti, kad ten važiuoti yra pavojinga“, – svarstė į redakciją paskambinęs kėdainietis.

Įspėja kasmet

„Mes kasmet vykdome planinius gatvių, aikštelių, kiemų įvažų remonto ir asfaltavimo darbus. Šie darbai atliekami ir šiemet. Žmonėms galiu paaiškinti, kokia situacija yra su ta nedidele teritorija aplink „Šorą“. Nors ten ir atrodo gatvelė, ir važiuoja automobiliai, tačiau ten yra privati teritorija. Mes privačioje teritorijoje šeimininkauti negalime, tačiau nuolat perspėjame jos savininkus, kad jie susitvarkytų, nes duobių ten būna tikrai daug. Aš puikiai suprantu tiek vietos gyventojus, tiek pravažiuojančius, tačiau raginu juos aplenkti tą vietą bent jau laikinai. Teritorijos šeimininkai mums kasmet žada, kad susitvarkys. Na, ir susitvarko, tik dažnai jau pavėluotai. Turėtų susitvarkyti ir šiemet. Bet mes juos dar kartą paraginsime“, – pabrėžė šiuo metu atostogaujantis Kėdainių miesto seniūnas Valentinas Tamulis.  

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video