Valučiuose atidaryta vaikų žaidimų aikštelė

 Valučiuose atidaryta vaikų žaidimų aikštelė

Gražiame ir širdžiai mielame Kėdainių rajono kampelyje, Dotnuvos seniūnijos Valučių kaime – įkurtuvių džiaugsmas. Kaimelyje atidaryta žaidimų aikštelė mažiesiems Valučių gyventojams.

Ir mažais, ir dideliais

„Mums rūpi ir dideli, ir mažesni mūsų kaimelio gyventojai. Labai džiaugiamės, kad kaime turime labai daug jaunimo. Mažieji ir Valučių kaime dabar turės kur leisti laiką. Čia įrengta moderni, šiuolaikiška, visus reikalavimus atitinkanti vaikų žaidimų aikštelė. Įrengta čiuožykla, laipynės, sūpynės, karstynės. Nepamiršta pasirūpinti ir tėveliais ar seneliais – jiems įrengti suoliukai. Kol mažieji žais, jie turės kur prisėsti. Taip pat įrengta keletą šiukšliadėžių. Visoje aikštelėje paklota speciali danga, patogi vaikščioti“, – dėstė šventiškai nusiteikusi Valučių kaimo bendruoemnės pirmininkė Virginija Mikalauskienė.

Gražus bendradarbiavimas

„Valučių bendruomenė visada buvo labai aktyvi, joje daug vaikų, jaunimo, tad aš labai džiaugiuosi, kad ir šiame kaime atsirado tokia nauja aikštelė. Čia galės sportuoti ne tik jauni, bet ir vyresni. Žiūriu, kad pasirūpinta ne tik vaikais, bet ir jų tėveliais ar seneliais, nes įrengti ir suoliukai. Labai džiaugiuosi ir sveikinu, kad kaime vyksta darbai, o seniūnija kiek gali tiek prisideda“, – atidarymo dieną iškilmingai kerpant juostelę kalbėjo Dotnuvos seniūnas Vytautas Grigas.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video