Paežeriuose liepsnojo ūkinis pastatas

 Paežeriuose liepsnojo ūkinis pastatas

Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba informuoja, apie sekmadienį Truskavos seniūnijoje, Paežerių kaime, Laukagalio gatvėje atvira liepsna degusį ūkinį pastatą.  

Pranešimas apie gaisrą buvo gautas kelios valandos po vidurnakčio. Atvykus pirmosioms PGP dalis pastato stogo degė atvira liepsna.

Pastatas viso 19×8 metrų dydžio, suskirstytas į atskiros paskirties patalpas – mūrinį garažą, mūrinį tvartą, medinę lentų karkaso daržinę, medinį lentų karkaso sandėliuką. Visų patalpų perdanga medinė, stogas dengtas šiferiu. Prie pastato priblokuota medinių lentų karkaso malkinė, dengta šiferiu.

Gaisro metu išsaugota mūrinio garažo dalis 40 m² dydžio ir 6 metrų atstumu esantis nenaudojamas ūkinis pastatas.

Gaisro metu nudegė ir nuardytas mūrinio tvarto stogas, perdegė medinė perdanga, sudegė daržinė, sandėliukas, malkinė, įvairūs namų apyvokos daiktai. Taip pat sudegė ir sulieta vandeniu 20 rulonų šiaudų, sudegė ir apdegė 15 m³ malkų.

Vanduo gaisro gesinimui buvo vežiojamas iš dirbtinio vandens telkinio 1 kilometro atstumu.

Gaisro gesinime dalyvavo ūkininkas su savo žemės ūkio technika, kurios pagalba buvo išvežami į lauką degę šiaudų rulonai.

Patirtas nuostolis siekia 8 tūkst. eurų. Įtariamoji – neblaivi 1981 metų gimimo moteris, kuriai nustatytas net 2,01 prom. Ji uždaryta į areštinę.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video