Kėdainiuose lankėsi Ministras Pirmininkas (su FOTOGALERIJA)

 Kėdainiuose lankėsi Ministras Pirmininkas (su FOTOGALERIJA)

Šiandien Kėdainiuose lankėsi Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis. Jo vizitas prasidėjo dalykiniais pietumis už kelių kilometrų nuo miesto, Sirutiškio kaime, esančioje kavinėje „Raganė“. Čia su Kėdainių rajono savivaldybės vadovybe S. Skvernelis aptarė probleminius krašto klausimus.

Vėliau Ministras Pirmininkas lankėsi Pirminės sveikatos priežiūros centre ir ligoninėje, kur su medikų bendruomene diskutavo apie sveikatos priežiūros problemas. Paskui S. Skvernelis vyko į Šviesiąją gimnaziją ir čia susitiko su vietos pedagogais, tėvų, moksleivių atstovais bei nagrinėjo jiems aktualius klausimus. Vienas iš svarbiausių – užstrigusi Šviesiosios gimnazijos priestato statyba. Kokios galimybės gauti finansavimą šio priestato statyboms, sužinosite žiūrėdami vaizdo reportažą bei skaitydami antradienio „Rinkos aikštę“.

S. Skvernelis vizitą baigė viešnage vienoje iš didžiausių rajono įmonių AB „Lifosa“. Tai buvo pirmasis oficialus Ministro Pirmininko vizitas Kėdainiuose per visą nepriklausomos Lietuvos istoriją. Šį apsilankymą inicijavo kraštietis Seimo narys Darius Kaminskas.

[#gallery=1447#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video