Pavojus mieste: šuliniuose spąstai

 Pavojus mieste: šuliniuose spąstai

Kėdainių miesto centre bei Kauno gatvėje esantys šuliniai žmonėms tapo rimtu galvos skausmu, galinčiu prišaukti didžiulę nelaimę. Į miesto centre esantį šulinį jau buvo įvažiavęs automobilis. Šį kartą rimtesnių apgadinimų buvo išvengta. Tačiau ar ilgam?

Įsmuko automobilis

Savaitgalį į „Rinkos aikštės“ redakciją paskambino nelaimės ištikta moteris, kuri tikino apgadinusi savo automobilį lygioje vietoje – gatvėje miesto centre.

„Norėjau tik stabtelėti šalikelėje, kai pajutau, jog automobilis kažkur įvažiavo. Nueinu pažiūrėti, o jo ratas atsidūrė šulinyje. Šiaip ne taip išvažiavome. Automobilis stipriau nebuvo apgadintas, greičiau tik išgąstį patyrėme. Užvažiavus ant šulinio dangčio, šis nuslydo ir atsivėrė ertmė. Ten ratas ir papuolė. O jei tai būtų ne mašina, o žmogus? O jei greitis būtų buvęs didesnis? Čia iki nelaimės tik vienas žingsnis“, – piktinosi kėdainietė.

Pavojingas šulinys Kauno gatvėje. Sutaisė neilgam

Moteris pasakojo, kad šulinio dangtį jie vėl įstatė į vietą.

„Manėme, kad viskas bus gerai, kad galbūt jis kažkaip pasislinko ir tiek. Tačiau pirmadienį važiuodama pro tą vietą vėl pamačiau pasislinkusį dangtį ir didžiulę ertmę. Čia juk vaikšto tiek žmonių, visiškai priešais – durys į paštą. Tai nebuvo tik vienkartinė problema. Dangtį būtina kažkaip sutvarkyti“, – svarstė moteris.

Dar vienas

Panašu, kad šuliniai Kėdainiuose tampa ne tik galvos skausmu, bet ir rimtu pavojumi aplinkiniams.

Štai Kauno gatvės šaligatvio plote esantis šulinio dangtis taip pat keistai pakrypo. Tiesa, ten suskubta šulinį aptveri ir praeivius įspėti. Matyt, bus greitai sutvarkyta.

Dėl šulinio J. Basanavičiaus gatvėje kreipėmės į Kėdainių miesto seniūniją, kurios darbuotojai netrukus šulinį ir sutvarkė. Dangtis buvo sandariai uždengtas. Tikėkimės, kad panašių nelaimių daugiau nebenutiks.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video