Pelėdnagių paplūdimo apgultis: vieni džiaugiasi, kiti pyksta

 Pelėdnagių paplūdimo apgultis: vieni džiaugiasi, kiti pyksta

Neįprastai karštą vasaros pradžią dauguma kraštiečių laisvu metu patraukė ilsėtis prie vandens telkinių. Viena populiariausių ir labiausiai pamėgtų poilsio vietų mūsų rajone yra Ašarėnos tvenkinys ir poilsio zona Pelėdnagių kaime. Tačiau kol vieni džiaugiasi, kiti randa priekaištų poilsio zonos prižiūrėtojams.

Skundžiasi infrastruktūra

Žmonės labai džiaugiasi praplėstu Ašarėnos tvenkinio paplūdimiu, išvalytomis ir sutvarkytomis tvenkinio pakrantėmis, nuolat renkamomis šiukšlėmis, pjaunama žole ir prižiūrima teritorija. Tačiau kartais šaukštas deguto visą statinę pagadina. Atsirado tokių, kurie pradėjo skųstis sutrūnijusiais ir esą nekokybiškai sutvarkytais lieptais. Žmonės pasakoja, kad kai kurias lenteles būtina keisti.

Tvarko savo jėgomis

„Visą paplūdimį ir jo zoną Pelėdnagių seniūnija tvarko savo jėgomis. Jūs nepatikėsit, šiųmetei vasarai mes ruošėmės dar iš rudens. Jau tada buvo imtasi darbų ir tvarkoma pakrantė, tvarkoma poilsio zona. Darbų tikrai buvo daug padaryta. Ko gero, turime didžiausią poilsiui skirtą pakrantę Kėdainių rajone, čia daugiausia renkasi žmonių iš viso miesto. Automobilių aikštelė būna pilnutėlė. Žmonės džiaugiasi, o jei jiems gerai, tai ir mes esame patenkinti“, – dėstė Pelėdnagių seniūnas Edvinas Pagirskas.

Darbų bus

„Netrukus ir vėl darbuosimės paplūdimyje ir poilsio zonoje, mat būtina papildyti smėlio. Taip pat pažiūrėsime ir tas lentutes, jei ir yra kokia papuvusi ar iškritusi, mes ją pakeisime. Nėra čia labai sudėtingas darbas ir tai tikrai sutvarkysime. Visgi daugiau žmonių tikrai džiaugiasi, nei pyksta ant mūsų. O į žmonių pastabas visada atsižvelgiame ir stengiamės ištaisyti savo klaidas, ne viską laiku ir pamatome, džiaugiamės kai žmonės praneša“, – apibendrino E. Pagirskas.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video