Dotnuviai vėl „šokdina“ ugniagesius

 Dotnuviai vėl „šokdina“ ugniagesius

Keistas dotnuvių konfliktas, į kurį įvelti ir vietos ugniagesiai, tęsiasi jau ne vienerius metus. Žmonės kviečia vieni kitiems specialiąsias tarnybas vos tik pastebėję deginamą laužą. Taip, taip, vietoj to, kad nueitų ir pažiūrėtų, pasitartų su kaimynais, kad laužas nebūtų deginamas žmonės skambina telefonu 112 ir laukia atvykstančių ugniagesių.

Prieš savaitę

Paskutinį kartą dėl deginamo laužo Dotnuvos ugniagesiai buvo šokdinami prieš savaitę. 22:03 val. Bendrajame pagalbos centre buvo gautas pranešimas, kad Dotnuvos miestelio Vytauto gatvėje darže dega laužas. Į įvykį reagavo Dotnuvoje įsikūrusi ugniagesių komanda. Atvykę ugniagesiai užgesino nedidelį lauželį.

Ne pirmi metai

Ugniagesiai gelbėtojai neretai skuba gesinti absurdiškų gaisrų, kurių net negalima pavadinti gaisrais, mat jiems tenka gesinti šašlykines, nedidelius kūrenamus laužus.

Ir pernai Dotnuvos ugniagesiai gelbėtojai dažniausiai buvo šokdinami dėl nedidelių lauželių. Per vieną mėnesį Dotnuvos miestelio Saulėtekio gatvėje į tokius absurdiškus gaisrus ugniagesiai skubėjo net du kartus. Patys laužų degintojai mano, kad juos skundžia kažkuris iš viskuo nepatenkintų kaimynų ir taip suvedinėja kažkokias sąskaitas.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video