Atstatys sugadintą asfalto dangą

 Atstatys sugadintą asfalto dangą

Kėdainių miesto gatvėse pluša darbininkai – vykdomas inžinerinių tinklų remontas. Renovuojami seni, dažnai avarinės būklės vamzdynai. Vykdant remontą vietomis teko kasti ir pažeisti asfalto dangą, tačiau darbus vykdanti įmonė ramina ir sako, kad išraustą asfaltą pakeis naujas.  

Tenka pažeisti

Miesto gatvėse darbus vykdo Kaune įsikūrusi bendrovė „Požeminės linijos“. Darbus vykdančios bendrovės atstovai teigia, kad tinklai atnaujinami vienu moderniausių būdų – nekasant gilių griovių, kurie pareikalautų daugiau resursų bei sukeltų papildomų nepatogumų gyventojams.

Atnaujinant požemines trasas nereikia ištisai ardyti paviršutinio sluoksnio, takelių ar visos gatvės ploto. Tačiau gatvių paviršius vis tik yra pažeidžiamas tam tikromis atkarpomis, o žmonės dėl to neretai piktinasi. Bendrovės atstovai patikino, kad išraustas duobes jie užlygins ir tose vietose bus paklotas naujas asfaltas. Šie darbai Kėdainių mieste jau prasidėjo.

Eismo trukdžiai

Tiesa, nors gatvėje ir vykdomi kasinėjimo darbai bei kasama tik tam tikromis atkarpomis, bet darbų vietose vis dėlto galimi eismo trukdžiai. Tačiau gyventojai ir vairuotojai turėtų pakentėti, mat atnaujinti vamzdynai tarnaus ilgai, nereikės jų nuolat remontuoti. Pranešama, kad važiavimo greitis minėtose gatvėse ribojamas iki 30 km/h.

 

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video