Filmuos „Černobylio“ serialą, uždarys Chemikų gatvę

 Filmuos „Černobylio“ serialą, uždarys Chemikų gatvę

Kėdainiečių rimtį jau kitą savaitę sudrums mieste vienai dienai įsikursianti gausi režisierių, operatorių ir aktorių armija – čia užvirs mini serialo „Černobylis“ filmavimo darbai, kurie šiek tiek pakoreguos įprastą kėdainiečių dienotvarkę.

Ypatingai tų, kurie gyvena netoli Lietuvos sporto universiteto Kėdainių „Aušros“ progimnazijos arba į ją rytais veža, o popiet – pasiima savo vaikus.

Draus eismą

Mini serialo „Černobylis“ filmavimo darbai gegužės 17-ąją vyks „Aušros“ progimnazijos mikrorajono teritorijoje – Chemikų gatvėje, žaidimų aikštelėje, vidiniuose kiemuose – nuo 8.30 iki 20.30 val.

Bus draudžiamas automobilių eismas Chemikų gatve. Be to, organizatoriai prašo vairuotojų nestatyti transporto priemonių aikštelėje prie baseino, taip pat neužstatyti įvažiavimo ir kelio į stadioną, nes bus montuojama rampa.

Vaikus paleisti Liaudies gatvėje

Taip pat filmavimo darbų dieną mokytojai ir darbuotojai prašomi savo automobilius palikti Liaudies g. arba progimnazijos vidiniame kieme.

„Aušros“ progimnazijos auklėtinių tėvų serialo „Černobylis“ filmavimo darbų organizatoriai prašo vaikus ryte atvežus išleisti ir popiet iš mokyklos pasiimti taip pat Liaudies gatvėje.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video