Karštoji linija. Bus asfaltas ar nebus?

 Karštoji linija. Bus asfaltas ar nebus?

Pavasaris atveria naujas duobes gatvėse ir šaligatviuose, be to, kaip reikiant „pagražina“ ir taip jau seniai remontą mačiusias gatves. Štai Pirmūnų gatve Kėdainiuose dažnai važinėjantys kraštiečiai netveria nusivylimu – jų teigimu, gatvė remonto nematė jau kelis dešimtmečius.

„Įdomu, ar šiemet bus išlietas ištisinis asfaltas Pirmūnų gatvėje? Jūs tik pažiūrėkit, kaip ta gatvė atrodo, vienos duobės ir dar naujos veriasi, asfaltas sueižėjęs, ten sveikos vietos nebeliko! Lopas ant lopo, ir tie lopai susikilę. Gatvei 30 metų, o dar niekada nebuvo kapitaliai atnaujinta danga, tik palopoma, bet iš to seniai jokios naudos“, – teiravosi kraštietis Audrius.

Paaiškėjo, kad  artimiausiu metu šios gatvės kapitalinio remonto vis dėlto nebus, tačiau gyventojai raginami apie gatvės būklę informuoti seniūną.

„Informuojame, kad Administracija gatvių naujos statybos, rekonstravimo darbus vykdo vadovaudamasi 2018–2020 metų strateginiu veiklos planu, kuris patvirtintas  Kėdainių rajono savivaldybės tarybos. Priemonė dėl Pirmūnų gatvės asfaltavimo darbų nėra numatyta 2018–2020 metų strateginiame veiklos plane.

Pažymime, kad Administracija kasmetines kelių priežiūros ir plėtros programas sudaro atsižvelgdama į Kėdainių miesto seniūnijos seniūno teikiamas paraiškas. Administracija dar nėra gavusi Kėdainių miesto seniūnijos paraiškos su planuojamomis asfaltuoti gatvėmis sąrašo. Gyventojai turėtų kreiptis į Kėdainių miesto seniūnijos seniūną su prašymu dėl Pirmūnų gatvės įtraukimo į remontuojamų gatvių sąrašą“, – komentavo savivaldybės Statybos ir turto skyriaus vyr. specialistas Audrius Zubavičius.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video