Po įspėjimų – kardinalūs pokyčiai

 Po įspėjimų – kardinalūs pokyčiai

Iškritus pirmam gausesniam sniegui šaligatvius ir gatves Kėdainiuose prižiūrinčios įmonės UAB „Ecoservice projektai“ darbuotojai nesusitvarkė su savo užduotimi. Tačiau po griežtų miesto seniūno pokalbių su šios įmonės vadovais, pagaliau situacija kardinaliai pasikeitė. Dabar miestelėnai džiaugiasi puikiai organizuojamu valytojų darbu.

Pokyčiai bendrovėje

Apie pokyčius bendrovėje „Ecoservice projektai“ prasitarė patys joje dirbantys valytojai. Jie sakė, jog pagaliau jų darbas organizuojamas visiškai kitaip. Darbuotojai gyrė į darbą naujai priimtą meistrę, kuri sugeba organizuoti darbą taip, kad ir darbuotojai, ir kėdainiečiai būtų patenkinti. Naujoji meistrė bendrovėje dirba neseniai, tačiau turi panašaus darbo organizavimo patirtį. Valytojai sako, kad tai ir lėmė pokyčius – Kėdainių gatvės nuvalomos laiku.

Pastebi gyventojai

Sparčiai gerėjantį valytojų darbą pastebėjo ir miestelėnai. „Rinkos aikštės“ skaitytojai skambino į redakciją negailėdami pagyrų miesto tvarkytojams.

„Jūs įsivaizduokit, jie jau nuo antros valandos nakties dirba! Valo keliukus, pakeles. Nuvalo gatves ir prie pėsčiųjų perėjų, ir prie autobusų laukimo stotelių. Anksčiau šie darbai strigdavo, vėluodavo, o dabar situacija yra tikrai pagėrėjusi. Sniegas nuvalytas net parkuose prie suoliukų. Nuvalytas sniegas net ir Gegučių parkelyje bei prie Smilgos upelio esančiame parkelyje“, – pagyrų UAB „Ecoservice projektai“ darbuotojams negailėjo į redakciją paskambinusi laikraščio skaitytoja.  

Rimtas pokalbis

Tai, kad su mūsų krašte šaligatvius ir gatves prižiūrinčios įmonės atstovais teko rimtai pasikalbėti, patikino ir miesto seniūnas Valentinas Tamulis.

„Aš buvau jų darbu nepatenkintas. Tai ir pasakiau jiems tai. Kvietėmės atsakingus įmonės atstovus, ne kartą kalbėjomės ir telefonu. Aš tiesiog jiems sakydavau, kur ir kas nepadaryta. O nepadaryta buvo daug. Buvo mieste vietų, kur ir visai buvo nevalyta, kur nebarstyta, buvo kur nuvalyta aplaidžiai. Bet po mūsų pokalbio situacija tikrai pagerėjo. Pokalbis buvo tikrai rimtas ir konstruktyvus. Džiaugiamės, kad tai pastebėjo ir kėdainiečiai“, – sakė miesto seniūnas V. Tamulis.

 

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video