Karštoji linija. Ar mieste padaugės autobusų stotelių?

 Karštoji linija. Ar mieste padaugės autobusų stotelių?

Akylesni Kėdainių miesto gyventojai, pamatę prie Kėdainių arenos J. Basanavičiaus gatvėje statomą suoliuką, ėmė spėlioti, gal mūsų mieste atsiras dar viena autobusų stotelė. Žmonės dar prisimena kalbas, kai buvo žadėta įrengti autobusų sustojimą būtent toje vietoje.

Pažadai buvo

„Mes puikiai pamename pažadus, kad prie Kėdainių arenos stos autobusai, kad bus autobuso laukimo stotelė. Na, gal ne pažadai, bet kalbos tikrai buvo. Dabar, pamačius vykdomus darbus, kyla klausimas, gal išties prie arenos pradėta įrengti autobusų stotelė. Tai būtų puiki žinia mums, garbaus amžiaus žmonėms, kuriems paėjėti nuo stadiono stotelės yra toli, o autobuso vairuotojas prie arenos išleisti mūsų nenori, nes ten nėra sustojimo, sako, kad pavojinga. Ypač tai aktualu, kai vyksta įvairios šventės, mugės“, – „Rinkos aikštei“ atsiųstame laiške rašo kėdainietė Zofija Karnatkienė.

Statomi suoliukai

Kėdainių miesto seniūnas Valentinas Tamulis patikino, kad žmonių minimoje vietoje statomas net ne vienas, o keli suoliukai. Taip pat suoliukai statomi ir kitoje miesto vietoje, tačiau apie naujos stotelės įrengimą jis žinių neturi.

„J. Basanavičiaus gatvėje šiais metais vyko šaligatvių atnaujinimo darbai. Buvo ardoma sena danga. Vienoje miesto vietoje buvo klojamos plytelės, kitoje – liejamas asfaltas. Darbus abiejose miesto vietose vykdė ir kelio dangą tvarkė įmonė „Ukmergės versmė“. Šaligatviai buvo atnaujinti J. Basanavičiaus gatvės dalyje nuo Kėdainių arenos Vilainių link bei kitame miesto gale, atkarpoje nuo „Baltic Petroleum“ degalinės iki įvažiavimo į Specialiąją mokyklą.

Kai buvo atliekami šaligatvių tvarkymo darbai, buvo pastatyti ir suoliukai, įrengti specialūs laikikliai neįgaliesiems, pastatytos šiukšliadėžės. Prie arenos pastatyti du nauji suoliukai su infrastruktūra, kiti du pastatyti J. Basanavičiaus gatvėje prie „Baltic Petroleum“ degalinės ir „Verslo centro“. Duomenų, kad vienoje ar kitoje minimoje vietoje stos autobusai tikrai neturiu. Kalbų kažkada būta, bet tikrai sprendimo šiandien nėra“, – paaiškino Kėdainių miesto seniūnas.

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video