Šventinė dovana – kamuolys su mylimos komandos žaidėjų parašais

 Šventinė dovana – kamuolys su mylimos komandos žaidėjų parašais

Dvylikametis Kajus su tėvais iš Kėdainių krašto jau beveik septynerius metus gyvena Anglijoje, Paigntono mieste, bet berniukas, su tėveliais išvykdamas gyventi svetur, išsivežė kelis svarbius dalykus – meilę savo gimtam miestui, aistrą krepšiniui bei ypatingą simpatiją Kėdainių „Nevėžio“ krepšinio klubui.

„Fantastiškai jaučiamės galėdami suteikti džiaugsmo savo sirgaliams, ypatingai – patiems mažiausiems. Štai per didžiąsias metų šventes dvylikametį Kajų pasiekė giminaičių iš Kėdainių dovana – krepšinio kamuolys su visų Kėdainių „Nevėžio“ žaidėjų bei abiejų trenerių – Ramūno Cvirkos ir Pauliaus Juodžio parašais“, – savo oficialioje „Facebook“ paskyroje skelbia Kėdainių „Nevėžio“ krepšinio klubas.

Giminaičiai ant krepšinio kamuolio per kelerias namų rungtynes surinkę visų „nevėžiečių“ parašus, išsiuntė dovaną į Angliją, ir šioji berniuką suspėjo pasiekti dar iki Šv. Kalėdų.

„Pažiūrėkite, kokia šypsena puošia Kajaus veidą“, – pridūrė klubas, linkėdamas visiems gražių, šiltų ir jaukių žiemos švenčių.

[#gallery=1173#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video