Įveikusios „kėdžių iššūkį“ pasirodys tiesioginiame eteryje

 Įveikusios „kėdžių iššūkį“ pasirodys tiesioginiame eteryje

Projektas „X Faktorius“ įgauna milžinišką pagreitį: iki tiesioginių transliacijų liko vos kelios laidos, tačiau bene pats emocianaliausias ir abejingų nepaliekantis projekto etapas – „kėdžių iššūkis“, kuris kėdainietėms pusseserėms Redai Jonikaitei ir Vytautei Makutytei, pasivadinusioms grupe „MJ“ buvo išties sėkmingas – Marijonas Mikutavičius joms skyrė kėdę.

Įveikusios šį etapą merginos tapo M. Mikutavičiaus komandos dalimi ir jau su nekantrumu laukia pasirodymų tiesioginiame eteryje.

Rizika pasiteisino

„Kai Marijonas pasakė, jog turime kėdę, vieną akimirką mes apsidžiaugėme, tačiau jau po kelių sekundžių pagalvojome, kas mums ją užleis, nes visos ten sėdinčios grupės buvo vertos kėdės (gali būti aktualios ergonominės kėdės).

Kuomet grupė „Marabu band“ turėjo užleisti mums vietą, šiek tiek nustebome, tačiau gerai pagalvojusios, nusprendėme, jog buvome to vertos“, – išgyventomis akimirkomis dalijasi merginos.

[quote author=“Grupė „MJ“„]„X Faktorius“ mums reiškia labai daug. Tai mūsų išsipildžiusi jaunų mergaičių svajonė. Visada norėjome būti didelėje scenoje, apsuptos žmonių ir dėmesio.[/quote]

Vytautė ir Reda neslėpia, jog tą akimirką, kai buvo paprašytos dar kartą padainuoti ir įrodyti, jog yra vertos žengti toliau, jas apėmė nenumaldoma baimė. Ir nors merginos rizikavo antrą dainą dainuodamos a capella, žiūrovams ir teisėjams toks sprendimas, panašu, patiko.

„Kai pradėjome dainuoti, o žiūrovai mums ploti, užplūdo pačios geriausios emocijos“, – džiaugiasi grupė „MJ“.

Išsipildžiusi svajonė

Reda ir Vytautė atviravo, jog galutinis rezultatas jas maloniai pribloškė. „Tai matėsi iš mūsų džiaugsmo ašarų. Tai buvo mūsų ilgai siekta svajonė, o kai ji išsipildė, mes jautėmės taip tarsi skraidytume padebesiais.

„X Faktorius“ mums reiškia labai daug. Tai mūsų išsipildžiusi jaunų mergaičių svajonė. Visada norėjome būti didelėje scenoje, apsuptos žmonių ir dėmesio. Iš šio projekto norime gauti kuo daugiau patirties. Tai labai puiki galimybė tobulėti“, – šypsosi merginos.

Na, o pasidomėjus, ar tikėjosi ir norėjo patekti į M. Mikutavičiaus komandą, Vytautė ir Reda patikino, jog pas kiekvieną iš teisėjų norėjo papulti vienodai.

[quote author=“Vytautė ir Reda“]Visi jie yra scenos vilkai ir turi begalinę patirtį ne tik vokalo prasme. Jie žino, ką reikia daryti norint patikti žiūrovams ir klausytojams, todėl sužinojusios, jog mūsų mokytojas bus Marijonas, apsidžiaugėme.[/quote]

„Visi jie yra scenos vilkai ir turi begalinę patirtį ne tik vokalo prasme. Jie žino, ką reikia daryti norint patikti žiūrovams ir klausytojams, todėl sužinojusios, jog mūsų mokytojas bus Marijonas, apsidžiaugėme. Ne paslaptis, jog jis turi daug patirties dirbant su grupėmis, tad tikimės, jog ir mums jis suteiks visas galimybes kuo geriau atrodyt prieš kameras“, – sakė pusseserės.

Tiesioginės transliacijos – jau netrukus

Visai netrukus, gruodžio 17 d. prasidės tiesioginės transliacijos. Grupė „MJ“ jau turi išsirinkusi pirmąją dainą tiesioginiam eteriui.

„Šiuo metu ji yra labai populiari ir daugeliui gerai žinoma. Savo pasirodymu taip pat stengsimės nenuvilti nei savo gerbėjų, nei komisijos. Turime viziją, kaip viskas turėtų atrodyti“, – intrigą išlaiko Reda ir Vytautė.

[#gallery=1134#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video