Plėšikai į Kėdainių gyventojo namus grįžo dėl 20 centų

 Plėšikai į Kėdainių gyventojo namus grįžo dėl 20 centų

Kėdainių rajono policijos komisariate užregistruotas neįprastas  apiplėšimas. Ir pradžių trys plėšikai reikalavo dvidešimties centų, tačiau nieko negavę pasišalino, o po to sugrįžę pavogė 64 eurus, prožektorių ir šluotą. Plėšikams gresia nelaisvė iki šešerių metų.

Prašė 20 centų

Kaip praneša policijos departamentas, lapkričio 14 dieną 10 val. į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariatą kreipėsi 58-erių metų vyras, kuris pareiškė, kad lapkričio 12 dieną apie 18 val. Kėdainiuose, Šėtos gatvėje, į jo butą, atkabinus kabliuką, įsiveržė trys kaukėti asmenys, kurie apžiūrėjo butą ir, nieko nepagrobę, pasišalino nežinoma kryptimi.

Sugrįžo antrąkart

Po kelių minučių du kaukėti asmenys sugrįžo ir iš vyro pareikalavo 20 centų. Vyrui pasakius, kad jis pinigų neturi, asmenys šeimininką parvertė ant grindų bei, apieškoję butą, pagrobė 64 eurus, prožektorių ir šluotą. Materialinis nuostolis – 72 eurai. Nukentėjusysis į gydymo įstaigas nesikreipė.

Gresia belangė

Policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo. Ir, atrodo, už tokius menkus darbelius asmenims gresia ilgi metai kalėjimo. Baudžiamajame kodekse numatyta, kad tas kas panaudodamas fizinį smurtą ar grasindamas tuoj pat jį panaudoti arba kitaip atimdamas galimybę nukentėjusiam asmeniui priešintis pagrobė svetimą turtą, baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video