Kėdainietį didžėjų Danell Arma pasiekė džiugi žinia

 Kėdainietį didžėjų Danell Arma pasiekė džiugi žinia

Kėdainietį muzikos kūrinių prodiuserį Danių Armanavičių – Danell Arma (geriau žinomas kaip buvęs Dj Daniukėlis) nesenai pasiekė stulbinanti žinia – jo paties prodiusiuotą kūrinį „Gargantua“ antrame pagal populiarumą pasaulyje elektroninės muzikos „Spotify“ grojaraštyje „Fresh Electronic“ atrinko ir įkėlė elektroninės muzikos prodiuseris, vienas žinomiausių pasaulio trance muzikos atlikėjų Tiesto.

Iš visos Rytų Europos tai pirmasis lietuvaičio kūrinys patekęs į šį grojaraštį.

Muzikinė karjera

Nors jaunasis didžėjus dar tik švęs savo aštuonioliktąjį gimtadienį, tačiau jo muzikinė karjera išties įspūdinga. Ją Danius Armanavičius pradėjo nuo 12 metų kaip Dj Daniukėlis, o sulaukęs trylikos jau pasirašė savo pirmąją trejų metų sutartį su Vokietijos profesionalių ausinių kompanija „Sennheiser“. Na, o per ateinančius trejus metus Lietuvoje jis surengė per 200 vakarėlių.

Sulaukęs septyniolikos D. Armanavičius pakeitė savo sceninį vardą – gerai žinomas Dj Daniukelio dabar turi tarptautinį slapyvardį Danell Arma.

Tiesa, visai neseniai septyniolikmetis pasirašė sutartį su garsia Nyderlandų ir Didžiosios Britanijos įrašų kompanija „Frequency“, išleido savarankiškai prodiusuotus kūrinius: „Gargantua“ ir „Forced Conversion“, kuriuos pastebėjo ir pasidalino populiariausi youtube kanalai: USA, UK, NL, „House – Future House“. Na, o „Spotify“ platformoje jo kūriniai viršija šimtus tūkstančių perklausų.

Vietoje nesustoja

Kartu su lietuvaičiu Luku Kemėšiu, geriau visiems žinomu kaip „Lucky Luke“ ir jo hitu „LYD“, Danell Arma jau sukūrė bendrą kūrinį „Carry Me“.

„Jau greitu metu šį bendrą mūsų muzikinį kūrinį išleis didžiausia Šveicarijos įrašų kompanija „Sirup Music Entertainment“. Tai mums labai džiugi žinia, nes šioje įrašų kompanijoje puikuojasi tokios garsenybės kaip EDX, Nadia Ali, Nora En Pure, Daniel Portman“, – teigė D. Armanavičius.

Dar viena gera žinia

Su kėdainiečiu D. Armanavičiumi jau susisiekė populiariausias Nyderlandų „Future House Music“ įrašų kompanijos atstovas ir pasiūlė jam tapti šios kampanijos šeimos nariu kartu su tokiomis pasaulinio A lygio žvaigždėmis kaip Mike Williams, Brooks, Mesto.

Su žymiu Nyderlandu prodiuseriu Danell Arma jau sukūrė bendrą kūrinį pavadinimu „Don’t Leave“, kuris greitu metu, kaip teigė Danius, puikuosis „FHM“ kompanijoje. Tai reiškia, jog D. Armanavičius bus pirmas visame Pabaltyje prodiuseris pasirašęs kontraktą su minėtaja kompanija.

Danell Arma kūrinį galite rasti čia: Danell Arma

 

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video