Kėdainių švietimo pagalbos tarnybos komandą papildė dvi specialistės

 Kėdainių švietimo pagalbos tarnybos komandą papildė dvi specialistės

Nuo šio rugsėjo Kėdainiuose darbą pradeda dvi jaunos specialistės – logopedė Gitana Danilevičienė ir psichologė Skirmantė Sakalauskaitė. Jos įdarbintos Kėdainių švietimo pagalbos tarnyboje.

Kaip teigė Kėdainių švietimo pagalbos tarnybos direktorius Henrikas Vaicekauskas, buvusią logopedę pakeitė nauja specialistė, kadangi ankstesnioji iš darbo išėjo savo noru, o štai nauja psichologė į Kėdainius atvyko net iš Vilniaus.

„Savivaldybės taryba patvirtino dar vieno psichologo etatą, tad nuo šiol turėsime kiekybišką sustiprinimą – komandoje dirbs du psichologai.

Šiandien dažnai sakoma, jog trūksta jaunų specialistų – mums tai labai svarbus rodiklis, kadangi į psichologės vietą priėmėme visai jauną specialistę, baigusią magistro studijas Vilniaus universitete.

Skirmantė gyventi ir kurti savo ateitį čia atvyko kartu su savo vaikinu, kuris yra kilęs iš Kėdainių. Tai tarsi laimingas sutapimas, nes šiandien ji – mūsų komandos dalis. Labai džiaugiamės dėl to ir linkime naujoms kolegoms sėkmės“, – teigė H. Vaicekauskas.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video