Ketvirtąjį kartą vasarą pasitiks mindami pedalus

 Ketvirtąjį kartą vasarą pasitiks mindami pedalus

Kėdainių dviračių sporto klubas „Veloratai“ ir rajono savivaldybės administracijos Sporto ir turizmo skyrius jau ketvirtąjį kartą iš eilės kviečia dalyvauti tradiciniame dviratininkų žygyje „Pasitik vasarą su VeloRatais“.

Visi, mėgstantys turiningai, aktyviai ir sportiškai leisti laisvalaikį, jau šį šeštadienį, birželio 3 dieną, galės išbandyti savo jėgas įveikdami 37 kilometrų distanciją.

Žygio maršrutas: Kėdainių miesto parkas – Vilainiai – Šventybrastis – Surviliškis – Sirutiškis – Kėdainių miesto parkas.

Žygio organizatoriai tikisi, kad, tradiciškai, dviračių kolonos priekyje važiuos kelių policijos ekipažas, o gale – greitosios medicinos pagalbos brigada.

Bet kuriuo metu dviratininkams padėti pasiruošęs bus Ruslano Linevo firmos „Geri dviračiai“ techninės pagalbos automobilis.

Dviratininkų žygis „Pasitik vasarą su VeloRatais“ kasmet sutraukia per šimtą entuziastų, mat jis nereikalauja ypatingų sugebėjimų – dviratininkų kolona juda nedideliu, 15-17 kilometrų per valandą greičiu, todėl jame dalyvauja ir tėvų lydimi dešimties metų vaikai.

Įpusėję kelionę, žygio dalyviai pasistiprins koše.

Dviratininkai iš miesto parko išjudės 10.30 val.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video