Įvažiavęs į parko tvenkinį nuskendo automobilis (foto, video)

 Įvažiavęs į parko tvenkinį nuskendo automobilis (foto, video)

Ketvirtadienio rytą, apie 9 val., Kėdainių tvenkinyje nuskendo automobilis. Į miesto centriniame parke esantį vandens telkinį maždaug 15 metų senumo „Rover“ markės automobilis įriedėjo pats.

Automobilio savininkas pasakojo, kad šuns čia pavedžioti atvažiuoja kone kasdien. Transporto priemonę, kaip įprasta, ir šį kartą paliko žvyruotoje aikštelėje, netoli įvažiavimo į bendrovės „Vikeda“ teritoriją.

„Palikau mašiną ir išėjau šunį pavedžioti – netoli tenuėjus žiūriu, kad mano automobilis pradėjo riedėti. Dar bandžiau bėgti stabdyti, net į vandenį įbridau, bet nepavyko – mašina paniro po vandeniu. Matyt, pamiršau stovėjimo stabdį užtraukti, gal net ir bėgio nebuvau įsijungęs. Dabar net jau ir nežinau“, – dėl patirtų nuostolių sielojosi automobilio savininkas.

Nuskendusio automobilio iš vandens traukti atskubėjo ugniagesiai gelbėtojai iš Kėdainių ir Kauno priešgaisrinių gelbėjimo tarnybų. Kauniečių paslaugų prireikė dėl narų komandos.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos 5–osios komandos narai informavo, kad automobilio traukimo iš vandens operacija vyko sklandžiai. Transporto priemonė buvo rasta maždaug 4 metrų gylyje ir 15 metrų atstumu nuo kranto.

Pirminiais duomenimis žala gamtai nepadaryta.

[#gallery=756#] [#gallery=757#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video