Repeticija eina į pabaigą: komanda pasiruošusi artėjančio sezono kovoms

 Repeticija eina į pabaigą: komanda pasiruošusi artėjančio sezono kovoms

Atsinaujinęs Kėdainių futbolo klubas „Nevėžis“ jau kurį laiką galanda ginklus artėjančio 2017 m. Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Pirmos lygos sezono kovoms.

Draugiškų rungtynių maratoną kėdainiečiai pradėjo jau vasarį. Kėdainių vienuolikė pirmosiose draugiškose rungtynėse Pakruojo „Pakruojui“ pralaimėjo rezultatu 0:1. Antrosiose priešsezoninėse rungtynėse kėdainiečiai Kauno NFA stadione lygiosiomis 1:1 sužaidė su laikinosios sostinės „Stumbru“.

Vėliau išvykoje Kaune „nevėžiečiai“ rezultatu 2:1 pralaimėjo Lietuvos U-19 rinktinės nariams, 1:6 –Kauno „Žalgiriui“ ir lygiosiomis 1:1 stumdėsi su Tauragės „Tauru“.

[quote author=“S. Skibiniauskas“]Niekada juk nesakai savo žaidėjams, kad tau vienodai, kaip jie žais, vienodai, laimės jie ar ne. Vyrai privalo stengtis laimėti kiekvienas rungtynes.[/quote]

Praėjusį savaitgalį kėdainiečiai namų stadione rezultatu 3:1 įveikė Rezeknes „Rezekne“ (Latvija) futbolininkus, o paskutinysis draugiškų rungtynių akordas nuskambės jau rytoj, ketvirtadienį, Marijampolėje, su vietos „Sūduva“.

Pirma lyga. Jau kitą šeštadienį, balandžio 1-ąją, Kėdainių „Nevėžio“ vienuolikė pradeda kovas LFF Pirmoje lygoje. Varžovas – Tauragės „Tauras“, sutiktas draugiškų rungtynių maratono metu.

Iš komandos išvyko: Vitalijus Stankevičius (vyr. treneris), Nemanja Bjelanas (vartininkas), Arnoldas Trakšelis (Gynėjas), Modestas Atmanavičius (puolėjas).

Į komandą atvyko: Marius Skinderis (vyr. treneris), Simas Skinderis ir Gytis Jakubaitis (vartininkai), Andrei Liasiuk ir Kiril Sheitar (puolamosios grandies žaidėjai iš Baltarusijos), Vladislav Cherniakov (saugas), Tautvydas Bracevičius (krašto gynėjas).

Sezono laukia su nekantrumu. „Po rokiruotės, komandoje įvykusios tarpsezoniu, nesijaučiame labai „nukraujavę“. Atėjo geri vidurio puolėjai, iš kurių tikimės labai daug. Du baltarusiai papildė mūsų puolimo grandį, kuri buvo silpnesnė. Vartininkas pagal meistriškumą, sakyčiau, toks pats, kaip ir Nemanja, patyręs, stovėjęs aukščiausių lygų vartuose“, – kalbėjo Saulius Skibiniauskas, FK „Nevėžis“ vadovas.

Praėjusiame sezone jo vadovaujama futbolo vienuolikė LFF Pirmoje lygoje tik per plauką liko ketvirta tarp šešiolikos lygoje rungtyniaujančių ekipų: „Tikslų naujajam sezonui kol kas nesame apibrėžę – tai padarysime jau netrukus. Bet kuriuo atveju, niekada juk nesakai savo žaidėjams, kad tau vienodai, kaip jie žais, vienodai, laimės jie ar ne. Vyrai privalo stengtis laimėti kiekvienas rungtynes.“

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video