Ties „Giraite“ – galingas „Opel“ skrydis

 Ties „Giraite“ – galingas „Opel“ skrydis

Vakar, prieš vidurnaktį, Kėdainių mieste, ties „Giraitės“ turgumi, vyras nesuvaldė „Opel“ markės automobilio, o šis užšoko ant kelio borto, „nuskynė“ kelio ženklą ir sustojo tik įsirėžęs į medį. Pirminiais duomenimis, vairuotojas iš įvykio vietos paspruko dar iki atvykstant policijos pareigūnams.

Nesuvaldė transporto priemonės

Įvykio liudininkai pasakojo, kad vairuotojas J. Basanavičiaus gatve atvažiavo nuo miesto centro pusės, tuomet pravažiavęs iškiliąją perėją prie „Shell“ autoserviso nesuvaldė savo automobilio. Spėjama, kad automobilis važiavo viršydamas leistiną greitį. Pralėkęs perėją vairuotojas nesuvaldė automobilio ir net nestabdydamas užšoko ant dešinio kelkraščio, tuomet rėžėsi į kelio ženklą ir jį visiškai nulenkė, apsisuko ir tėškėsi į pakelėje augantį medį.

Didžiulis trenksmas

„Išgirdome tik didžiulį trenksmą ir viskas. Daugiau nieko nematėme. Netrukus jau į įvykio vietą lėkė policijos pareigūnai, o automobilio vairuotojo jau nė kvapo nebuvo. Jis paspruko. Avarija labai laimingai baigėsi, mat aikštelė pilna automobilių, ir jei ne medis, dauguma iš jų dabar būtų gerai aplamdyti“, – pasakojo iškart po nelaimės į įvykio vietą atskubėjusi mergina.

Važiuoti nebegalėjo

Į įvykio vietą nedelsiant atskubėjo net keli policijos pareigūnų ekipažai. Nei medikų, nei ugniagesių pagalbos niekam neprireikė. Sulamdytas automobilis pats važiuoti nebegalėjo, tad jį iš avarijos vietos į saugojimo aikštelę išgabeno techninės pagalbos automobilis. Kas vairavo automobilį ir kodėl vairuotojas paspruko iš įvykio vietos, aiškinasi pareigūnai.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video