Pagerbti gabiausieji (su fotogalerija)

 Pagerbti gabiausieji (su fotogalerija)

Šiandien Kėdainių kultūros centre tradiciškai buvo pagerbti gabiausi bei daugiausiai šiais metais pasiekę mokiniai. Šie vaikai ne tik stebino puikiomis žiniomis, bet ir garsino rajoną respublinkinėse bei tarptautinėse olimpiadose, sporto varžybose, muzikos konkursuose ir kt.

Gabiems jaunuoliams, jų šeimoms bei mokytojams padėkos ir paskatinimo dovanas įsteigė Kėdainių rajono savivaldybė, koncernas „Vikonda“, parlamentaras Darius Kaminskas, UAB „Daumantai LT“ ir kt.

Koncernas „Vikonda“ šiais metais vertingas premijas įsteigė dviems rajono mokiniams bei jų mokytojams, kurie pasiekė puikių rezultatų muzikos ir mokslo srityse. 

Kraštietis Seimo narys Darius Kaminskas šį kartą iš savo asmeninių lėšų apdovanojo keturias šeimas, auginančias net po kelis gabius ir darbščius vaikus. 

Daugiau apie renginį ir gabių mokinių mintis skaitykite antrdienio „Rinkos aikštės“ numeryje.

[#gallery=582#]

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video