Autobuso bilietų jau galima įsigyti ne tik spaudos kioskuose (video reportažas)

 Autobuso bilietų jau galima įsigyti ne tik spaudos kioskuose (video reportažas)

Nuo birželio 7-osios UAB „Kėdbusas“ plečia Kėdainių miesto viešojo transporto vienkartinių ir terminuotų bilietų pardavimo tinklą.

Nuo šiol vienkartinių autobuso bilietų bus galima įsigyti ne tik spaudos kioskuose miesto centre, Kėdainių pirminės sveikatos priežiūros centre, prie galinės autobusų stotelės esančioje parduotuvėje (J. Basanavičiaus g. 120 a), bet ir autobusų stoties bilietų kasoje, tai pat „Aibės“ parduotuvėse: „Pušelėje“, „Papartyje“ ir parduotuvėje, esančioje Vilainiuose, Šėtos g. 118. Beje, „Aibės“ parduotuvėse greitu laiku bus galima įsigyti ir terminuotų autobuso bilietų, skirtų mėnesiui arba tik darbo dienoms.

Viešojo transporto vienkartinių ir terminuotų bilietų pardavimo tinklą bendrovė „Kėdbusas“ plečia ne tik siekdama sudaryti kėdainiečiams palankesnes sąlygas įsigyti bilietų pigiau, bet ir norėdama sumažinti vairuotojams tenkantį darbo krūvį, juk nėra lengva pasirūpinti saugiu keleivių pervežimu, įlaipinimu, išlaipinimu, ir tuo pačiu pardavinėti bilietus (jų per mėnesį būna parduodama daugiau nei 36 tūkstančiai), skaičiuoti grąžą, tikrinti, ar žmogus turi dokumentą, suteikiantį teisę įsigyti lengvatinį bilietą. Dėl šios priežasties, esant didesniems keleivių srautams, autobusai kartais netgi vėluodavo. Tikimasi, kad dabar tokių atvejų bus mažiau.

Ateityje planuojama miesto autobusų bilietų pardavimo tinklą dar labiau plėsti. Derybos vyksta ir su didžiaisiais prekybos centrais, ir su smulkiaisiais verslininkais.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video