WU ir LKL kviečia į krepšinio turnyrą Kėdainiuose

 WU ir LKL kviečia į krepšinio turnyrą Kėdainiuose

Pavasaris ir puikus oras. Tu ir krepšinis. Daug prizų ir emocijų. Visą tai ir dar daugiau jaunųjų krepšinio sirgalių laukia „Western Union“ ir Lietuvos krepšinio lygos organizuojamuose „WU 3×3“ krepšinio turnyruose.

„Western Union“ Lietuvoje įkurtas paramos fondas „Western Union Foundation Lithuania“ siekia Lietuvos gyventojams, o ypač jaunajai kartai suteikti daugiau galimybių tobulėti ir kurti geresnę ateitį. „Western Union“ fondas remia edukacines, sporto, savanorystės, verslumo skatinimo veiklas.

Pirmieji savo jėgas turnyre jau balandžio 30 dieną (šeštadienį) 12 valandą išmėgins jaunieji Kėdainių krepšinio entuziastai, kurie varžysis trijose amžiaus grupėse: 13 – 15 metų, 16 – 18 metų ir 19 – 21 metų. Turnyras vyks Kauno kolegijos Kėdainių Jonušo Radvilos studijų centro sporto aikštyne (J. Basanavičiaus g. 4, Kėdainiai).

Dalyvių laukia ne tik puiki nuotaika bet ir vertingi prizai: firminiai krepšinio bateliai, bilietai į finalines „Tete-a-Tete Casino-LKL“ rungtynes, LKL lipdukų albumai ir originali lygos  atributika.

Komandų skaičius ribotas, todėl visi norintys turėtų paskubėti ir registruotis elektroniniu paštu club@kedainiunevezis.lt

Turnyre lankysis ir nugalėtojus bei prizininkus apdovanos „Nevėžio“ krepšininkai, „Western Union“ ir LKL atstovai.

„Rinkos aikštės“ inf.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video