Didžiulis gaisras Šlapaberžėje – degė fermos pastatai (VIDEO, PAPILDYTA)

Vėlų sekmadienio vakarą didelės ugniagesių gelbėtojų pajėgos skubėjo į Kėdainių rajono Dotnuvos seniūnijos Šlapaberžės kaimą. Pranešta, kad atvira liepsna dega vienas fermų pastatas, o ugnis jau plinta ir į šalia esantį.

PAPILDYTA

Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba informuoja, kad pranešimas apie degančią medinę daržinę bei apleistą pastatą gautas 20 val. 56 min. val.

Atvykus ugniagesiams, pastatas degė atvira liepsna, buvo sukritęs. Už 15–30 metrų buvo dar 3 pastatai. Liepsnos jau metėsi į kitą pastatą, tad skubiai buvo kviečiamos papildomos gelbėtojų pajėgos.

21 val. 06 min. paskelbtas 2-asis papildomas pajėgų išsiuntimo numeris – pasiųstos papildomos 2 cisternos iš Kėdainių rajono. 

21 val. 15 val. paskelbtas 3 pajėgų išsiuntimo numeris – į pagalbą Kėdainių miesto ir rajono ugniagesiams išskubėjo Jonavos priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba.

Ugniagesiai su ugnimi kovojo visą naktį, šiandien gaisras tebegesinamas. 

Konstatuota, kad gaisro metu sudegė medinis 50×10 metrų dydžio apleistas pastatas, sudegė viduje buvę 30 ritinių šieno. Išsaugoti už 15 metrų ir 30 metrų stovintys 3 ūkiniai pastatai ir už 20 metrų esanti elektros pastotė. Taip pat išsaugota 40 šieno ritinių, esančių 30 metrų nuo gaisravietės. 

Apie gaisro priežastis skaitykite ,,Rinkos aikštėje“.

1 Komentaras

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video