Kelininkų traktorius nuslydo į krūmynus

 Kelininkų traktorius nuslydo į krūmynus

Apie incidentą informavo Pašilių kaimo gyventojai. Jie pranešė, jog nuo valomo kelio į krūmynus nuvažiavęs kelininkų traktorius, o šalia jo vaikšto vairuotojas./Įvykio liudininkų nuotr.

Antradienį Kėdainių rajone įvyko nelaimingas atsitikimas – valydamas pėsčiųjų ir dviračių taką, nuo kelio nuslydo kelininkų traktorius. Iš krūmynų traktorių teko traukti į pagalbą atskubėjusiai kitai technikai. Nelaimingo atsitikimo metu niekas nenukentėjo.

Pranešė gyventojai

Apie incidentą informavo Pašilių kaimo gyventojai. Jie pranešė, jog nuo valomo kelio į krūmynus nuvažiavęs kelininkų traktorius, o šalia jo vaikšto vairuotojas. Vyras atrodo sveikas, tačiau traktorius savo eiga išvažiuoti iš pakelės griovio negali.

Į įvykio vietą nebuvo siųstos jokios specialiosios tarnybos, mat pagalbos niekam neprireikė, nei turtas, nei žmonės nenukentėjo.

„Rinkos aikštė“ išsiaiškino, jog į nelaimę pateko AB „Kelių priežiūros“ Kėdainių kelių tarnybos traktorius, kurį vairavo šios bendrovės darbuotojas.

„Kelių priežiūra“ nuolat prižiūri šalia kelio Aukštutiniai Kaniūkai–Babtai–Labūnava–Kėdainiai vedantį pėsčiųjų ir dviračių taką. Šis takas prasideda dar Kėdainių miesto teritorijoje, veda per Paobelio, Pelėdnagių, Pašilių gyvenvietes. Būtent sniegą nuo šio taką ir valė kelininkų traktorius.

„Rinkos aikštė“ išsiaiškino, kad į nelaimę pateko AB „Kelių priežiūros“ Kėdainių kelių tarnybos traktorius, kurį vairavo šios bendrovės darbuotojas.

Aut. past.

Nelaimingas atsitikimas

Bendrovės atstovai „Rinkos aikštę“ informavo, kad vairuotojas, norėdamas kuo kruopščiau nuvalyti taką, tiesiog vienoje vietoje nuslydo nuo tako ir įsirėmė į pakelės krūmynus.

Jis nedelsiant susisiekė su įmone, mat traktorius įstrigo taip, kad pats nebegalėjo išvažiuoti. Traktoriaus vaduoti buvo apsiųsta kelininkų technika.

Jis buvo ištrauktas ir galėjo tęsti darbą, apgadintas nebuvo.

Būta ir kitų įvykių

Beje, tokių ir panašių įvykių būna visoje Lietuvoje. „Rinkos aikštės“ kalbinti kelininkų atstovai patvirtino, kad valdyti techniką su sniego peiliais nėra taip paprasta, ypač kai sniego būna daug ir jis būna drėgnas.

Kėdainiuose yra buvę atvejų, kuomet nuo ledo kelių tiesiog nučiuožė kelininkų sunkvežimiai. O visoje Lietuvoje tokie įvykiai vyksta kasmet, mat kelininkai dirba ir dieną, ir naktį, ir geromis, ir labai prastomis eismo sąlygomis. Jų sunkvežimiai klimpsta ir pusnyse.

Reikėtų pažymėti, kad visų rajonų kelininkai turi įvairios technikos, tad pagalbos iš šono niekad nereikia. Kelininkai patys savo techniką vėl pastato ant kelio.

5 Komentarai

  • ir įtampos kupinas darbas.Papuls kur tai valomame plote prišąlęs didesnis akmuo ar kerplėša,žiūrėk ,peilis taip ir nutaukia į pasitaikiusios kliūties pusę.Labai atsargiems reikia būti ir prasilenkiantiems su sniego valymo technika,nes jai užkabinus kokią stipresnę kliūtį gali pasikeist jos važiavimo kryptis.Sėkmės palinkėkim barstukams keliukams.

  • Niminacija – metų įvykis!

    • Ir tapo dienos skaitomiausiu 🙂 va kas įdomu žmonėms – kas vyksta.

  • Kelininkai pirmi važiuoja kai nebuna nei nuvalyta nei pabarstyta nereik ju smerkti del to kad kartais nuo kelio nuslista.

  • […] mėnesį į nelaimę pateko AB „Kelių priežiūros“ Kėdainių kelių tarnybos traktorius, kurį vairavo šios bendrovės […]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video