Kėdainiečio parodoje – gražiausi Lietuvos peizažai (GALERIJA)

 Kėdainiečio parodoje – gražiausi Lietuvos peizažai (GALERIJA)

Lapus barstyti ir nuogutėliais likti pasiruošę medžiai ir vasariška, žaliai nusidažiusi gamta. Galingas, sekundės dalį trukęs žaibo blyksnis, mygtuko spustelėjimu sustabdytas amžiams. Dulkėtas vieškelis, raudonai nusidažiusi vakarėjanti padangė tuščioje autobuso stotelėje.

Trumpam nuo savosios neišvengiamos tėkmės atsipūsti stabtelėjusi upės vaga, žvejai besisklaidančiame rūke rytmetį ir saulės link iš smėlio kupsto lietuviškajame pajūryje besiskverbiantis žolės stiebas…

Visa tai – sustabdytos, užfiksuotos ir amžinybėn pasiųstos akimirkos, kurias Kėdainių M. Daukšos viešojoje bibliotekoje atvėrusioje dvidešimt dviejų fotografijų parodoje „Lietuvos peizažai“ kraštiečiams pristatė fotomenininkas Arvydas Kantautas.

Kėdainių profesinio rengimo centro informacinių technologijų specialistas tiek asmeninėse, tiek grupinėse parodose dalyvauja jau nuo 2011 metų.

„Šios parodos nuotraukose – dalelė mūsų Lietuvėlės, kurioje, dievaži, gražus ir savitas yra kiekvienas kampelis. Atrodo, nedidelis tas mūsų kraštas, bet ir čia galima atrasti daug nuostabių, akį traukiančių ir širdyje amžiams išliekančių vietų“, – šypteli fotomenininkas, Kėdainių fotografų draugijos narys A. Kantautas.

Ekspoziciją „Lietuvos peizažai“ Kėdainių M. Daukšos viešojoje bibliotekoje apžiūrėti bus galima iki balandžio 12 dienos.

[#gallery=1807#]

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video