2023-iųjų astrologės Saulės prognozės 12-kai Zodiako ženklų

 2023-iųjų astrologės Saulės prognozės 12-kai Zodiako ženklų

Astrologė, Tarptautinės astrologinių tyrimų draugijos (ISAR) atstovė Lietuvai Saulė Jonaitytė sako, jog Kinijoje triušiai (kiškiai) turi visai kitą reikšmę negu Lietuvos mitologijoje. Taigi „importuoti“ kinišką triušį į Lietuvą yra rizikinga. Kiekvienas gyvūnas skirtingose tautose turi kitą simbolinę reikšmę. Todėl teisingiau vadovautis planetomis, kurios kiekvienais metais dėlioja savo piešinius, mandalas, o astrologai jas išskaito./ Asmeninio archyvo nuotr.

Rasa JAKUBAUSKIENĖ

Astrologė, Tarptautinės astrologinių tyrimų draugijos (ISAR) atstovė Lietuvai Saulė Jonaitytė sako, kad Kinijoje triušiai (kiškiai) turi visai kitą reikšmę negu Lietuvos mitologijoje. Taigi „importuoti“ kinišką triušį į Lietuvą yra rizikinga. Kiekvienas gyvūnas skirtingose tautose turi kitą simbolinę reikšmę.

„Kinijoje triušis yra kovingas padaras. Jis yra šeimos, genties, vietinių vedlys ir karys, lyderis, savo žemės šeimininkas. Visada aktyvus, puolantis. Su juo gali būti susijęs tiek gimimas, tiek mirtis, – kiniškojo triušio savybes apibūdina astrologė. – Lietuvoje triušis išreiškia visai kitas savybes. Dažnai jis susijęs su dievų pasiuntiniais, karališka kilme. Pasakose kiškis dažnai savo greitumu, miklumu sutvarko reikalus. Dėl to Zodiako perkėlimas iš Rytų į lietuvišką sampratą sukelia šokių tokių painiavų. Teisingiau vadovautis planetomis, kurios kiekvienais metais dėlioja savo piešinius, mandalas, o astrologai jas išskaito.

Ateinantys metai dvilypiai: iki gegužės vidurio – aktyvusis, karingas triušis, kuris gina savo šeimą, šuoliuoja ieškoti naujų ganyklų, morkų. O nuo gegužės vidurio triušis jau tampa ramesnis, sėslesnis rūpinasi savo namais, šeimyniškiais, būstu, tampa triušis maitintojas ir statybininkas. Skirkime šiuos du periodus.

Sėkmingumas vienu periodu palies vienus ženklus, kitu – kitus.

Aktyviuoju periodu labiau seksis ugnies ir oro ženklams. O daugiau įvairių rūpesčių, reikalų tvarkymo teks vandens ir žemės ženklams. Gegužės viduryje situacija pasikeičia ir viskas yra priešingai.

Avinas

Pirmąją metų dalį Avinai yra ant bangos. Jeigu norite sėkmės, plėtros, galimybių, šiuo metu kreipkitės į Avinus arba būkite šalia jų. Dabar Avinai ypač pasitiki savimi, dėl aktyvumo, savireklamos keičiasi jų gyvenimo būdas, darbai. O antrąjį pusmetį tai suteiks jiems didesnes, stabilias pajamas. Tai – jų gerovės, finansinių galimybių, visų norų įgyvendinimo laikas.

Taip pat antrąjį pusmetį gali būti virsmai, pokyčiai Avinų sutuoktinių gyvenime ir didelė skyrybų arba santykių krizių tikimybė, kai santykiai persilaužia geryn arba blogyn. Keičiasi Avinų pasaulėvoka, santykis su pasauliu, terpė, kurioje jie yra. Iš to kils noras atsisakyti bereikalingų ryšių, apriboti kažkokius interesus, susikoncentruoti į savo gebėjimų kokybiškesnę raišką.

Nuo kovo pabaigos Saturno atėjimas į Žuvis trejiems metams Avinus nukreipia į sritis, apie kurias jie kažkada svajojo. Galimas grįžimas į seną profesiją, pas senus vadovus, į seną darbovietę.

Pozityviu atveju, daug bus atsikartojančių iš praeities momentų, Avinai darbuosis saloje ar rojaus kampelyje. Negatyviu – praras gyvenimo orientyrus arba jausis įkalinti, atsidurs tam tikruose spąstuose, pavyzdžiui, žalingų įpročių, priklausomybių, neoficialių įsipareigojimų. Tą lems kiekvieno Avino dvasiniai pagrindai.

Tauras

Pirmoji metų pusė sėkmingesnė jų partneriams, sutuoktiniams. Tai laikas, kai Taurai tiesiog turi nusikratyti gyvenime visko, kas trukdo – perteklinių verslų, darbų, varginančių pareigybių ar pan. ir daugiau laiko skirti savityrai. Tuomet daugiau problemų ir rūpesčių turės jų vaikai, mylimieji, teks užsiimti jų reikalais. Taurai apskritai turės daugiau padėti kitiems, savanoriauti, dalyvauti labdaros akcijose, prisitaikyti prie kitų grafikų.  

O štai nuo gegužės vidurio, kai Jupiteris įeis į Tauro ženklą, po juo gimę žmonės tampa daugelio įvykių režisieriais ir centriniais asmenimis. Tai jų didžiausių įtakų laikas. Jie imsis įvairių ilgalaikių reformų, reorganizacijų, pradės verslus, gal net taps revoliucijų šaukliais. Taurų instinktai, norai bus atliepti daugumos ir palaikomi didžiųjų Visatos kūrybinių energijų.

Labai svarbu, kad Taurai žinotų, ką jie nori keisti, kur yra jų teritorija, kokios jos ribos, kas yra jų artimieji, kad juos suburtų ir pradėtų drauge kažką ilgalaikio ir tvaraus.

Į jų gyvenimą ateina daug radikalių, krizinių įvykių ir tik nuo jų gebėjimų pritraukti investicijas ir finansus, apjungti komandinius rezervus priklausys, ar jie veis savo didžiuosius sodus, ar statytis kažkokias ilgalaikes struktūras.

Taurai keis darbus ne tik savo, bet ir kitų. Nuo jų priklausys kitų darbo sąlygos ir reikalai. Tuomet jie parodys visą savo jėgą. Tačiau ramiam Tauriukui ta darbų ir atsakomybių gausa antrame pusmetyje gali neigiamai atsiliepti sveikatai, svarbu ja pasirūpinti.

Taurai bus tie, kurie griaus iš pašaknų klibančius pamatus, vers netinkamą valdžią, vadovus, patys išeis iš darboviečių, kuriose nemato perspektyvų ir kurs kažką savo.

Dvyniai

Pirmą pusmetį Dvyniai gali pasiryžti keisti gyvenamą vietą, patalpas arba užsiims nekilnojamojo turto reikalais. Persikraustymus lydės sėkmė, tik reikia veikti nedelsiant, atsiremiant į draugus, komandinius projektus. Geras laikas per draugus sutikti antrąją pusę. Santuokoje esantiems Dvyniams atgimsta aistra, jausmai, bet tik tuo atveju, jeigu jie neapsnūdę, neįnikę vien į savo pomėgius, skiria dėmesio ir antrai pusei, bendram laisvalaikiui.

Kitais metais plečiasi Dvynių draugų ratas, jie įtraukiami į naujus projektus, daugiau užsiima politika ar visuomeniniais, bendruomenių reikalais. Sunkiau eisis verslai. Taip, gali būti pelnų, bet gali būti ir verslų kryčiai, uždarymai, bankrotai, natūralios pabaigos. Juk pabaiga visada yra ir kažko naujo pradžia.

Antrąjį pusmetį Dvyniams teks daugiau užsiimti svetimais reikalais. Galbūt juos patrauks dvasiniai ieškojimai, savityra, kažkokių mistinių, paslaptingų, okultinių dalykų tyrinėjimai. Gerai, jeigu sutuoktiniai supratingi ir išleis Dvynius į neatrastų džiunglių žygius. Priešingu atveju poroje atsiras susvetimėjimas, gal net antros pusės neištikimybė dėl Dvynių  priklausomybių, asocialaus elgesio, dėl klajonių mintyse ir klaidžiojimų realybėje.

2023-aisiais jų aplinkoje atsiras daugiau ligonių, keistuolių. Ir sutuoktiniui reikės daugiau paramos. Visos Dvynių paslaptys, klaidos, jeigu jų yra ar buvo, išplauks į paviršių, bus aptariamos už jų nugaros. Jų vaikai, mylimieji patirs virsmus, imsis iššūkių, jiems reikės Dvynių emocinės pagalbos, tai smarkiai  atsilieps finansams. Keisis ir pačių Dvynių pomėgiai, santykiai su vaikais. Galimi išsiskyrimai su mylimaisiais, su kuriais nebeliko perspektyvų, kūrybinės krizės.

Nuo kovo vidurio Dvyniams bus siūlomi aukštesni, atsakingi postai. Likimas trejus metus juos egzaminuos, kiek jų tiksliai ir siekiai yra žmogiški, skaidrūs ir idealistiniai, kiek jie lojalūs, pasišventę darbdaviams ir savo organizacijai, šaliai. Tuo metu jie gali gauti pasiūlymų grįžti į senas pareigybes, atstatyti galbūt kažkada prarastą reputaciją ir pasiekti aukštumų, įgyvendinti kažkokias svajones. Jeigu Dvyniai to neatliepia, galima sakyti, ateina trejų metų sunkumų tarpsnis jų karjeroje, kai jie dažniau susidurs su užtrenktomis durimis, vadovų nemalone, pareigybių ir reputacijos praradimu ilgam. Tą lems ligtolinis ilgalaikis pozityvus ar negatyvus jų įdirbis ir pelnytas arba ne profesinis autoritetas.

Vėžys

Jeigu Vėžiai imsis lyderystės ir bus aktyvūs, pirmoji metų pusė bus ypač sėkminga karjeroje, profesinėje srityje, materialiniuose dalykuose. Teisinga susitelkti į vadovų, bendradarbių, kolegų, pavaldinių iniciatyvas, veržliai siekti aukštesnės socialinės pozicijos. Palanku darbovietėje imtis lyderystės, atnaujinti ne tik veiklos metodus, bet ir aprangą, drąsiai, netgi beatodairiškai rinktis naujus kelius gyvenime. Tačiau pirmame pusmetyje tam gali trukdyti seni jų įsipareigojimai ir santuokos atsakomybės, sutuoktinio pavydas, konkurentų išpuoliai. Reikės laviruoti tarp santuokos ir karjeros, tarp terpės, kuri galbūt bus šiek tiek atšiauri jų sumanymams, ir tais sumanymais, kuriais jie bus užsidegę.

Metas Vėžiams kardinaliai keisti  mąstymą, dienotvarkę, bendravimo ratą, drąsiau išbandyti naujas informacines technologijas ir komunikacines priemones, greitesnes ir lankstesnes.

Antrąjį pusmetį jų sėkmė daugiau priklausys nuo draugų, komandos. Už tą drąsą ir aktyvumą, kurį Vėžiai parodys pirmąjį pusmetį, jiems bus atlyginta pakvietimais į kokias nors draugijas, vertybines bendruomenes, projektus su geru, stabiliu finansavimu. Tuo pasirūpins jų draugiški bendradarbiai, dalykiniai draugai. Tai laikas, kai pradedami kažkokie ilgalaikiai darbiniai projektai su geru ir patikimu finansavimu.

Antras pusmetis geras tuo, kad pirmą pusmetį vykusios įtampos santuokoje gali virsti į gražius, labai stabilius santykius, vaiko gimimą. Tai periodas, kai Vėžiai keis gyvenamą vietą arba užsiims su malonumu kažkokiais suplanuotais remontais savo namuose, gerins savo šeimos ir artimųjų gyvenimo kokybę, klos turtinius ir nuosavybės pamatus saugesnėje vietoje.

Liūtas

Didžioji sėkmė karjeroje ir Likimo malonės laukia antrajame pusmetyje. Iki vasaros labiau tiktų pagal žvaigždes pasimėgauti gyvenimu, pakeliauti, sulaukti pripažinimo ir plėsti gerbėjų gretas tolimuose kraštuose, praplėsti akiratį. Pirmą pusmetį Liūtai gali būti nepatenkinti savo pasiekimais arba gali būti nustumti į šalį profesijoje, bodėtis organizacija, kurioje dirba ir, gavus geresnį pasiūlymą, išeiti staiga iš darbo. Kažkieno įtakose ar pasaulėžiūroje, dėl vaikų ar pomėgių Liūtai gali tiesiog atsisakyti veiklos, kuri jau išsemta. Iki vasaros gali kilti daug sveikatos problemų: yra didesnė rizika  uždegimų, insultų, širdies problemų.

Antrame pusmetyje Liūtų laukia didžiulė, pelnyta sėkmė darbe, iškilimas veikloje, šeimos gerovės pakilimas tuo atveju, jeigu jie neskubės, o įsišaknys, apaugs ryšiais, sueis į emocinius, glaudžius santykius su vadovais. Tuo periodu jie gali gauti labai daug įvairių pakvietimų: užimti aukštesnes pareigas, gauti darbą su geresniu atlyginimu, kuris leis daugiau laiko skirti savo pomėgiams ir vaikams, gyvenimo malonumams. Tokiu atveju mažiau laiko liks draugams, santuokos romantikai, o daugiau reikės susikoncentruoti į profesiją, asmeninius pasiekimus. Ir tai vienas iš geresnių metų laikotarpių dvylikos mėnesių bėgyje, kai Liūtai bus visur kviečiami – ir vadovauti, ir dirbti, gali susirasti labai komfortišką, patogų, gerai apmokamą darbą su sąlyga, jeigu jie keis savo bendravimo įpročius, mąstymą, sugebės persiorientuoti į naujas realijas naujose pareigybėse, naujose veiklose.

Metų minusas, jog per Liūto ženklą iki spalio keliauja Juodasis Mėnulis. Liūtai dažniau susidurs su negatyvu, arba patys taps negerovių kritikais, kovos su blogiu aplinkoje, susidurs su savo ankstesnių klaidingų pasirinkimų pasekmėmis. Jos patiems Liūtams atrodys kaip klaidos, o kiti jų ir nepastebės, nes Liūtai niekada nerodo savo silpnybių ir nuopuolių.

Mergelė

Mergelei iki vasaros teks daugiausia išbandymų, iššūkių ir didelių išlaidų, ekstremalumų, net turto praradimo rizikų. Jų artimieji, šeimos nariai dažnai kreipsis pagalbos, ir tik Mergelės bus pajėgios jiems operatyviai padėti. Tikėtina, jog Mergelės ims didelę paskolą ar į kažką beatodairiškai investuos, susidurs su kreditoriais ar su tėvų gydymo operacijomis. Tačiau šio ženklo atstovai mėgsta spręsti sudėtingas užduotis ir tokie staigių iššūkių laikai jiems visada yra naujos patirtys, kurios kažko išmoko.

Mergelės gali tiesiog staiga, impulsyviai išeiti iš darbo arba gali būti tiesiog naikinamos jų darbovietės, etatai – tai joms irgi bus kaip karinė neplanuota užduotis. Kita vertus, jos pačios gali keisti darbus, imtis savarankiškos inovatyvios, niekam nežinomos veiklos, kurioje niekas dar neturėjo patirčių.

Antrame pusmetyje Mergelių laukia didelis pripažinimas ir sėkmė darbe, veiklos plėtra kituose regionuose, net užsienyje. Žvaigždės rodo studijų pradžią, apdovanojimus, netgi labai aukštus, dalyvavimą iškilmėse, gal vestuvėse…

Šiuo periodu jų gyvensenoje atsiras kažkokių naujovių, naujų akimirkų ir tai laikas, kai jos gali atrasti pažadėtą žemę su išsvajota gerove, kuri, be abejo, kainuos. Antras pusmetis kupinas išlaidų, kažkiek nuostolingas dėl to reikia ieškoti naujų, stabilesnių pajamų šaltinių ir persiorientuoti į vertybes, labiau remtis pozityvesne filosofija. Žinia, visos Mergelės yra iš prigimties filosofės.

Svarstyklės

Svarstyklėms reikėtų pirmą pusmetį pasidžiaugti gyvenimu, daugiau rodytis, būti matomoms viešumoje, įsijungti į visuomeninę veiklą, mat kelia galvas, pereina į puolimą jų konkurentai, priešininkai. Dėl pasaulietiškų interesų teks iš esmės keisti turtinius planus, santykius šeimoje, su giminėmis – su vienais ryšius nutraukti, su kitais – glaudinti. Gali tekti apsispręsti dėl gyvenamos vietos, individualaus verslo – staiga parduoti turtą ar atsisakyti kažkokių ankstesnių planų įsišaknyti. Gali tekti kraustytis kitur ar priimti kitoniškus sprendimus dėl būsto, nes gyvenimas staiga nuves visai kitomis kryptimis. Čia didelę įtaką darys aplinka, Svarstyklių antrosios pusės, konkurentai.

Antrąjį pusmetį Svarstyklių laukia didelių finansinių ir darbinių iššūkių laikas. Keisis jos pačios, jų charakteris. Galbūt teks susidurti su žmonėmis ar situacijomis, kurios iš esmės pakeis jų mąstymą ir tikrovę. Atsiras įvairių komplikuotų situacijų su vaikais, gerbėjais, reklama. Ir kūryboje – lūžiai, kai baigiasi vienas ciklas, bet antras dar neprasidėjęs. Iššūkius padės įveikti parama iš šalies, apgalvoti kreditai, net vizitai pas psichoterapeutus.

Tai gali būti jų romantiškų istorijų, populiarumo pabaigos, mat realybė, skolos ar aplinkos vartotojiškos vertybės pareikalaus per didelių išlaidų, per didelių sąnaudų. Tuomet Svarstyklių sąskaitos, santaupos tirps labiausiai. Gerai, jeigu tai planuotos investicijos į šeimos gerovę, į savo pačių apmokymus. Tačiau  jeigu nebuvo planuota, tada tiesiog tuštėja santaupos, verslus užvaldo darbštesni, teisiškai labiau pasikaustę.

Tai geras laikas užsiimti mecenavimu arba susirasti gerus, labai stiprius pagalbininkus, kurie taps jų ramsčiais ilgesniam laikui.

Skorpionas

2023-ieji Skorpionams nebebus tokie dramatiški, kadangi baigsis pernykščio rudeninio užtemimo įtakos. Pirmasis pusmetis neša didelę sėkmę, plėtrą, naujas galimybes veikloje, darbe, buityje. Tačiau tai pareikalaus keisti bendravimo manierą, perkrauti žinių bagažą, galbūt daugiau sužinoti, pasidomėti technologijomis, atsikratyti kažkokių žalingų įpročių.

Antrą pusmetį sėkmė lydės jų antras puses. Tai poravimosi laikas, vieniši Skorpionai gali rasti sau ilgalaikę, mylimą porą – jausmingą, šeimynišką, patikimą, finansiškai apsirūpinusį žmogų. Tačiau ir konkurentams, kurie Skorpionams visada yra svarbūs, sekasi labiau negu jiems. Tai gali būti ir puiki galimybė kažko išmokti, praturtėti iš konkurentų patirčių.

Antrame pusmetyje Skorpionai gali keisti gyvenamą vietą arba tiesiog perstatyti, pertvarkyti savo būstą. Gali būti atsiskyrimų nuo tėvų, artimųjų, atsiplėšimas nuo įprastos namų sanklodos. Tuo periodu versle gresia daugiau nesėkmių, klaidų, išdavysčių, praradimų, be kurių neįsivaizduojamas nei vieno Skorpiono gyvenimas. Tuo metu jie bus stabdomi, blokuojami, demaskuojami žymiai įtakingesnių oponentų. Mat tuo laiku žmonės sieks taikos, stabilumo, ramybės, o ne karų ir provokacijų. Tad savo ginklus ir kardus Skorpionai turės laikinai paslėpti.

Kovo mėnesį Plutono atėjimas į Vandenį gali atverti labai netikėtas Skorpionų savybes ir gebėjimus, kurie gali tapti jų nauju uždarbio šaltiniu ir šeimos gerovės pamatu. Iki birželio mėnesio bus daromi tik pirmieji žingsniai šia linkme, o nuo 2025 metų tai taps kaip ir nauju, pakankamai stresiniu, bet labai priartintu prie šeimos ir artimųjų poreikių pajamų šaltiniu ir nepriklausoma gyvensena.

Pavasarinis užtemimas Avino ženkle irgi gali sudrebinti jų sveikatingumo, gyvensenos, darbo reikalus. Gali atsirasti noras sveikti, pradėti naują gyvenseną, sportuoti, keisti iš esmės gyvenimo įpročius. Svarbu, kad tas impulsas rudens link nenugestų, o taptų ilgalaikiu pasiryžimu gyventi sveikai. Reikėtų pasisaugoti ekstremalumų sporte ar stresinių darbų, nes tai pavasarį gali neigiamai paveikti sveikatą, padidinti galvos traumų riziką.

Šaulys

Pirmoji metų dalis itin palanki Šauliams asmeniniams santykiams, aktyvioms atostogoms, reklamai, renginiams, gyvenimo malonumams. Jie bus tie, kurie uždegs azartu, meile gyvenimui, noru augti ir kitus. Šiuo periodu keičiasi ir jų pačių  siekiai: Šauliai dėl savo mylimųjų ar vaikų gali keisti profesiją, išeiti iš įprastų darboviečių – dreba jų karjeros pamatai ir juos drebina patys Šauliai savo drąsa ir aktyviais veiksmais.

Tai laikas, kai jų finansinė padėtis pirmoje metų pusėje traška braška, nes jie daug pinigų gali skirti vaikams, prašmatnioms atostogoms, pomėgiams. Tačiau antra metų pusė žada didelę sėkmę, plėtrą darbe. Būtent Šauliai gali būti labai trokštami darbdavių įvairiose pozicijose. Be to, jie ir patys bus tuomet geidžiamiausi darbdaviai. Jų laukia plėtra veikloje, naujo dalykinių interesų ciklo pradžia. Tačiau šie pokyčiai pareikalaus perkrauti mąstymą, dienotvarkes, atsisakyti buvusių ryšių.

Vaizdingai tariant, Šauliai kaip laukiniai mustangai pirmąjį pusmetį turi išsilakstyti, patenkinti savo aistras, vaikų poreikius, prisisemti daug gyvenimo pramogų, renginių energijos, tam, kad ramiai, stabiliai galėtų užsiimti savo veikla, susitvarkyti buitinius reikalus antroje pusėje ir pamaloninti savo šeimos narius, gimines ir tėvus įspūdingais pirkiniais.

2023-aisiais Šauliai galbūt įsigys būstą, investuos į nekilnojamąjį turtą ir taip išpildys savo senas svajones. Svarbu tai daryti tyliai, nesiviešinant, turint tvirtą užnugarį.

Ožiaragis

Ožiaragiams palankesnė yra antrų metų pusė. Pirmoje – laikas, kai jie gali susidurti su artimųjų, atkakliomis prieštaromis jų planams. Šeima, jų tvirtovė, nepaklus jų strategijoms, o Ožiaragiai pripratę kontroliuoti situaciją, laikytis tam tikros tvarkos. Ypač virtualiame pasaulyje, ar namuose, savo klane gali atsirasti žmonių, kurie aktyviai, įžūliai  priešinsis Ožiaragių autoritetui ir vienvaldei kontrolei.

Užtat antrame pusmetyje žvaigždės žada didelę sėkmę jų vaikams, taip pat meilėje, kūryboje, renginiuose. Plėsis ištikimų gerbėjų ratas. Tai nuoseklaus kūrybiškumo laikas, kai Ožiaragiai gali gauti finansavimą ir itin komfortiškas sąlygas, kuriose ramiai atsiduos kūrybai ar vaikų auklėjimui, pajus gyvenimo skonį ir malonumus.  

Lygiagrečiai jų netenkins gyvensena ir darbovietė, gali atsirasti nereikalingumo, atstūmimo pojūtis darbuose ir karjeroje. Tiesiog tingėsis dirbti. Jų karjeroje pribrendo kokybiniai ir vertybiniai pokyčiai. Gerbėjai, vaikai parodys kryptį, kur link toliau reikia judėti. Didieji virsmai turi būti orientuoti į Ožiaragių neatskleistus talentus, vaikų perspektyvas, į tai, kas teikia jų gyvenimui natūralų komfortą ir pilnatvę.

Vandenis

Vandeniams smarkiai palengvės nuo kovo galo, kai karmos ir išbandymų planeta Saturnas paliks jų ženklą. Tačiau prasidės trejų metų etapas, kai jų pajamos ar poreikiai bus smarkiai apriboti ir reikės pataupyti.

Pirmą metų pusę Vandeniai gali susirasti mokytojus, pradėti naują mokymosi ciklą, gyvenimas juos stebins naujovėmis, naujais žmonėmis, atradimais.

Svarbu judėti, pažinti, megzti naujus ryšius, nesidairyti į praeitį. O antras pusmetis sutelks jų dėmesį į šeimą, namus, privačias teritorijas. Čia galbūt sugrįš į jų erdves seni ištikimi draugai. Galimas grįžimas prie ankstesnių planų, susijusių su statybomis, verslo pradžia, įkurtuvėmis norimoje, nusižiūrėtoje vietoje – žodžiu, sukurs sau ir savo artimiesiems psichologiškai ir materialiai komfortiškas sąlygas.

Vandenis – ženklas, kuris mėgsta laisvę, nepriklausomybę. Tačiau visuomenė antrame metų pusmetyje labiau orientuosis į privatų gyvenimą, tai ir Vandeniai, ypatingai tie, kurie jaučia laiko dvasią, be abejo, užsiims namais, klos pamatus ateičiai.

Nauji vėjai nuo kovo mėnesio ateis sulig Plutono perėjimu į Vandenio ženklą. Dažnai grupės, komandos, kurioms atstovaus Vandeniai, didžiausias atsakomybes sukraus jiems. Teks imtis kažkokių organizacinių reikalų, susijusių su viešuma, projektų organizavimu, teks išeiti į visiškai nežinomas, perspektyvesnes erdves norint toliau įgyvendinti savo planus.

Žuvys

2022 metai buvo kupini duobių, kai Žuvys dėl savo pačių veiksmų kažką prarado karjeroje, bet išplaukė į sau artimus vandenis. Triušio metai dabar gali dosniai atlyginti už pernykščius nuotykius ir pasirinkimus. Svarbu aiškiai reikšti savo nuomonę, sekti vertybėmis ir žinoti, ko gi jos pačios nori iš gyvenimo, drąsiau atskleisti naujus gebėjimus, pasidžiaugti motinyste, sustiprinti ryšį su mama.

Tačiau tai sudėtingas laikas jų poriniam, viešam gyvenimui, kurį purtys kasdienės krizės. Metas čia kažką kardinaliai keisti. Būtent Žuvų kūrybingumas, išradingumas, užsidegimas naujais dalykais, galbūt net kulinariniai ar dailės, muzikos talentai, bus tas akstinas, pokyčių varomoji jėga, kuri skyrybų arba krizių poroje situacijas pavers naujais iššūkiais ir atradimais.

Antra pusė yra žymiai stabilesnė, Žuvų gyvenimo kryptys priklausys nuo jų interesų ir žinių, ryšio priemonių, laiko planavimo. Tai geras laikas mokytis, plėsti interesų ratą, mokyti kitus, ištrūkti iš priklausomybių ar virtualybės gniaužtų, daugiau mėgautis gyvenimo kasdienybės teikiamais ryšiais ir malonumais.

Nauja tai, kad nuo kovo trejiems metams Žuvys pajus karminio teisėjo Saturno kontrolės jėgą. Ši planeta gali suteikti joms organizacinių galių, sutelkti draugus, komandas humanistiniams projektams, bet čia jau Žuvys turės imtis organizacinių atsakomybių, vadovauti projektams.

Tai laikas, kai Žuvys turės atskirti, kas yra jų draugai, o kas – priešai. Gali būti, jos labiau surimtės ar bus didelėje dvasingų, profesionalių, solidžių, išmintingų draugų įtakoje. Tai subrandins Žuvų charakterį, išugdys ištvermę ir autoritetą.

1 Komentaras

  • Ar begalima dar labiau nusivažiuot spaudai ,o kartu ir valstybei ,kuri kokiems tai pseudoveikėjams net skiria savo atstovus drumst ir taip jau sudrumstą vandenį?O vėliau matai liejamus pasipiktinimus tai viena,tai kita ideologija.Žiauru ant kiek atbukinta ir dar toliau bukinama visuomenė,kuri po knygų deginimo valdančiųjų nurodymu imsis ir raganų medžioklės.

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video