Krematoriume atidaryta penkioliktoji paroda (FOTOGALERIJA)

 Krematoriume atidaryta penkioliktoji paroda (FOTOGALERIJA)

„Lietuvos krematoriume“ šiandien atidaryta vieno ryškiausių viduriniosios kartos tapytojų abstrakcionisto Ramūno Čeponio darbų paroda. Tai jau penkioliktoji paroda septintus metus veikiančiame krematoriume. Tačiau pirmą kartą meno kūriniai eksponuojami ne vienoje erdvėje. Paveikslų yra ir abejose atsisveikinimo salėse.

Kaip sakė dailininkas, gavus kvietimą atidaryti parodą tokioje vietoje, jis nebuvo itin nustebintas. „Man visada įdomu paveikslais sukurti tam tikrą dvasinę aplinką. Savo kūryboje išgyvenu ir apmąstau egzistencinius klausimus – gyvybės, mirties, kūrybos, vilties, beprasmybės momentus. Ų „Lietuvos krematoriumą“ dažniausiai atvyksta emociškai sužeisti žmonės, tikėtina, kad jiems būnant čia kyla panašių, kaip ir man, klausimų ir jausenų“, – parodos atidarymo metu kalbėjo dailininkas Ramūnas Čeponis.

Akimirkos iš parodos atidarymo sustabdytos Algimanto Barzdžiaus nuotraukas, kurias galite pasižiūrėti galerijoje. O plačiau apie parodą „Lietuvis krematoriume“ skaitykite laikraštyje „Rinkos aikštė“.

[#gallery=1578#]

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video